Воскресіння Гітлера - росіяни жорстко відреагували на тріумф Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Воскресіння Гітлера - росіяни жорстко відреагували на тріумф Путіна

Воскресіння Гітлера - росіяни жорстко відреагували на тріумф Путіна
Джерело:  online.ua

У Росії завершилося голосування за зміни Конституції, серед яких обнуління президентських термінів, що дозволяє Володимиру Путіну ще двічі балотуватися на пост глави держави, а це значить, що правити Росією він зможе до 2036 року. У Кремлі назвали результати голосування тріумфом Путіна, на що жорстко відреагували росіяни. Вони обурені, як явку з 20% спритно підняли до 78%. Вони визнають, що результати були передбачуваними, але відзначають, сто їх розчарування зашкалює, а обнуління Путіна прирівнюють до воскресіння Гітлера, місія якого знищити Росію і народ цієї країни. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на росЗМІ.

"Де-факто відбувся тріумфальний референдум довіри президенту Володимиру Путіну", - прокоментував результати голосування спікер Кремля Дмитро Пєсков.

Прес-секретар Путіна, звичайно ж, запевнив росіян, що ніякої замовної явки або результату не було. Пєсков зазначив, що це підтверджують результати голосування в Ненецькому автономному окрузі, де більшість мешканців проголосувала проти. Але при цьому Пєсков вважає, що жителі НАО виступили не проти Путіна. Причиною "протесту" на голосуванні, на думку Кремля, стало обговорення можливого об'єднання регіону з Архангельської областю.

Росіяни не приховують сміху крізь сльози, які виникли у них після цинічної заяви Пєскова і оголошення результатів голосування. Вони дивуються, звідки ЦВК взяла потрібні Путіну цифри, підкреслюючи, що більшість людей голосували проти. Вони хочуть побачити цих таємничих громадян, які віддали Путіну владу до 2036 року.

"Моновистава за заздалегідь написаним сценарієм вдалася", "Народився новий диктатор століття", "І він не помре, поки не зруйнує повністю Росію. У нього призначення таке. Знищення Росії і російського народу. Це реінкарнація Гітлера", "Ні одного знайомого не було за! І знайомі знайомих голосували проти! Ймовірно справжній результат з точністю навпаки", " Називати антиконституційний переворот голосуванням - це якось неправильно, мені здається", "Хто б сумнівався, що результати будуть інші ", "Я, напевно, живу на іншій планеті. Навколо мене майже всі проти"," Ніхто звичайно не сумнівався в художніх і інших талантах ЦВК. Держзамовлення є держзамовлення. Без масових протестів нічого не зміниться в цій країні ", - діляться своїм шоком росіяни в соцмережах.

Нагадаємо, напередодні в Росії завершилося голосування за внесення змін до Конституції РФ, однією з яких було "обнулення" президентського терміну Володимира Путіна. За проголосували 77,92%, проти - 21,27%. Такі дані навела ЦВК РФ за підсумками обробки 99,97% протоколів. В цілому по Росії, за даними ЦВК, поправки підтримали 77,92% тих, хто проголосував.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Зеленського приготували неприємний сюрприз Путіну у відповідь на незаконне голосування за зміну Конституції РФ в окупованих Криму та Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?