Актор Вілл Сміт відреагував на зраду дружини з молодим співаком - деталі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Актор Вілл Сміт відреагував на зраду дружини з молодим співаком - деталі

Актор Вілл Сміт відреагував на зраду дружини з молодим співаком - деталі
Джерело:  online.ua

Голлівудське подружжя Вілл Сміт та Джада Пінкетт-Сміт, яке прожило разом аж 20 років та встигло виховати двох прекрасних дітей, чимало людей ввжають просто ідеальним. Однак лише нещодавно стало відомо, що закохані пережили доволі неприємний період у їхньому житті - виявилося, що Джада зраджувала Віллу з молодим співаком Августом Альсіна. Про роман з 48-річною американською акторкою Джадою Пінкетт-Сміт 27-річний співак Август Альсіна розповів в ефірі шоу The Breakfast Club's, повідомляє ONLINE.UA.

Він почав стверджувати, що зблизився з одруженою жінкою ще 4 роки тому, проте не став акцентувати, коли їхні стосунки закінчилися. За словами Августа, про їхній роман знав чоловік коханої Вілл Сміт, а пару познайомив син подружжя 21-річний Джейден Сміт. Альсіна зазначив, на той момент шлюб голлівудської пари перетворився на партнерство, тому актор не заважав почуттям закоханих. Вони навіть відпочивали разом на Гаваях та відвідували церемонію BET Awards.

"Я фактично сів з Віллом і поговорив про перетворення їхнього шлюбу на життєве партнерство. Він благословив мене", - стверджував Август Альсіна.

Що цікаво, співак називає Джаду Пінкетт-Сміт найбільшим коханням свого життя, якому присвятив всього себе.

"Можу зараз спокійно померти, знаючи, що щиро віддав себе комусь", - наголосив Альсіна.

Крім того, сім'ю Вілла Сміта Август Альсіна вважає близькими для себе людьми й ставиться до них, як до родини.

Як повідомляв ONLINE.UA, талановита співачка Кеті Перрі нещодавно зізналася, що ледь не вчинила самогубство. За словами красуні, 3 роки тому вона впала в депресію, причиною якої став розрив з бойфрендом Орландо Блумом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?