В якому році Путін опиниться у в'язниці - експерт шокував неочікуваним прогнозом
Категорія
Політика
Дата публікації

В якому році Путін опиниться у в'язниці - експерт шокував неочікуваним прогнозом

В якому році Путін опиниться у в'язниці - експерт шокував неочікуваним прогнозом
Джерело:  24 канал

Нещодавно міжнародну спільноту сколихнув новий гучний скандал, після того, як американські журналісти дізналися від розвідки Штатів, що Росія платила талібам за вбивство військових США в Афганістані. Це розслідування ще досі активно обговорюють, ба більше - Конгрес наполягає на докладній доповіді щодо ситуації від ЦРУ та інших розвідувальних структур. Після цього можуть пролунати звинувачення у бік Трампа. Цілком можливо, що після допиту керівників розвідки США наслідки відчує й очільник Кремля Володимир Путін. Такою думкою поділився політичний експерт та журналіст Іван Яковина, передає ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

За його словами, виграти вибори президента США, які відбудуться вже у листопаді 2020 року, з ярликом "зрадника батьківщини" Трампу буде вкрай складно.

"Якщо демократи з ним покінчать, коли в Білий дім прийде нова адміністрація, насамперед вона згадає: "Хто ж той нехороший хлопчик Вова, який платив терористам за вбивство наших солдатів?", - зазначив аналітик.

Окрім того, Іван Яковина наголосив, що у такому випадку, як би не виправдовувався чи що б не обіцяв очільник Кремля, йому обов'язково пришиють офіційний статус спонсора тероризму. На думку експерта, після цього проти путінського режиму введуть такі санкції, що російська економіка буде знищена за кілька місяців. А всі друзі російського президента або втечуть за кордон, або будуть змушені запустити переворот.

"Тож якщо все зараз піде за планом, то у 2021 році влада в Росії зміниться, а Володимир Путін сяде в тюрму", – прогнозує Іван Яковина.

Нагадаємо, що нещодавно видання The New York Times, посилаючись на розвідку США, опублікувало матеріал, в якому зазначається, що росіяни платили талібам в Афганістані за вбивства американських військових. Що цікаво, ці дані одразу ж передали американському лідеру Дональду Трампу. Втім, його опоненти припускають, що той міг і раніше знати про це.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на російський газопровід Північний потік-2 чекають нові санкції, адже американські сенатори підтримали внесення пункту про санкції до оборонного бюджету США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?