Були проблеми - Усик згадав свій найскладніший бій
Категорія
Спорт
Дата публікації

Були проблеми - Усик згадав свій найскладніший бій

Були проблеми - Усик згадав свій найскладніший бій
Джерело:  klitschko-brothers.com

Українець Олександр Усик у своїй боксерській кар'єрі не зазнав жодної поразки. Утім, це не означає, що колишній чемпіон у першій важкій вазі не бився у складних умовах. Таку історію цитує ONLINE.UA з посиланням на Klitschko-brothers.com.

За словами Усик, вкрай важким виявився його бій латвійського боксера Майріса Брієдіса. Стан українця не був найкращим у півфіналі WBSS, однак це вилилося у перевагу пізніше.

"Підготовка до бою проти Брієдіса вийшла змазаною. Я пару раз хворів, були проблеми усередині табору. Це все накладалося, і ось вийшов такий Олександр Усик. Але на небесах не все просто так: завдяки цьому бою ми зробили висновок, яким я буду у фіналі. Фізичні кондиції у мене взагалі були чудові, попри те, що пару разів табір зупинявся через мою хворобу, а ось тактика дуже кульгала", - пояснив боксер.

Також він додав, що обговорив подію зі своїм колегою з іншого дивізіону — Василем Ломаченком.

"Ми сиділи з Ломаченком, розмовляли, і він сказав: "Слухай, якби підняли руку Брієдісу, то, можливо, я б навіть не здивувався". Але коли Василь переглянув поєдинок, то заявив: "Та ні, який Брієдіс?", – додав Усик.

Нагадаємо, бій українця проти латвійця пройшов 27 січня 2018 року у Ризі. Усик переміг за рішенням суддів 114:114, 115:113, 115:113. У фіналі World Boxing Super Series він здолав росіянина Мурата Гассієва.

Як повідомляв ONLINE.UA, у 2017 році українець Олександр Усик зустрівся на рингу з німецьким боксером Марко Гуком. Нещодавно колишній чемпіон світу у важкій вазі розповів подробиці того бою. За словами боксера, він хотів далі битися з німцем, поки була можливість, але їх зупинив арбітр.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?