Де купальник - Настя Каменських вразила відвертим фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Де купальник - Настя Каменських вразила відвертим фото

Де купальник - Настя Каменських вразила відвертим фото
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка Настя Каменських часто тішить українців яскравими фото і відео, на яких демонструє свої чарівні форми. І на цей раз зірка вирішила показати українцям, як плаває в басейні, нагадавши, що дотримується здорового способу життя і закликає до нього усіх. Але увагу шанувальників артистки привернули не її цінні поради, а відверте фото, на якому Настя відображена під водою. Через волосся, що развивається по спині, вони відразу не помітили купальник і припустили, що Каменських оголена. Втім, це не збентежило тисячі фанатів співачки, які залишили масу захоплених коментарів під її новим знімком, передає ONLINE.UA.

На новому фото Каменських знову продемонструвала українцям свою відмінну фігуру і сексуальні сідниці, від яких без розуму фанати артистки. Знімок зроблений був під водою, а на ньому зображено, як артистка пірнає в басейн. При цьому з першого погляду може здатися, ніби Настя плаває абсолютно оголеною, але це не так - якщо придивитися, то можна легко помітити плавки темного кольору, які зливаються з волоссям зірки.

"Де купальник, Настя?", "Спочатку мені здалося, що Настя оголена, а потім придивилася і ...", "Ноги від вух !! Ви прекрасні!", "Справжня русалка", "Фантастична і дуже красива", "Голою було б дуже навіть красиво! Може, деякі вважали б вульгарним, але ті, хто розуміють красу природну, так не подумали б", "Ви сексі. Круте фото", - коментують шанувальники отровенное фото Насті Каменських.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що недавно Настя Каменських попала на критику шанувальників, які жорстко оцінили її нове фото. Артистка знялася на літній терасі, поруч з нею лежить спортивний килимок, а також скакалка. У пості Каменських дала пораду, як домогтися гарної фігури, займаючись спортом лише 15 хвилин в день. Але не всім сподобалася її помітна худорба.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?