Що за абсурд - Лукашенко шокував світ новою цинічною заявою про українців
Категорія
Світ
Дата публікації

Що за абсурд - Лукашенко шокував світ новою цинічною заявою про українців

Що за абсурд - Лукашенко шокував світ новою цинічною заявою про українців
Джерело:  online.ua

Білоруський лідер Олександр Лукашенко не втомлюється дивувати світ гучними та неоднозначними заявами - цього разу відомий політик під час урочистих зборів, присвячених Дню незалежності країни, почав стверджувати, що українці і росіяни заздрять білорусам, які живуть "у безпечній, спокійній країні". Його нове "припущення" спровокувало шквал критики у соціальних мережах - люди не розуміють, чому президент країни може дозволяти собі подібні закиди. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РИА Новости".

"Я найкращі роки свого життя, як і багато хто з вас, віддав будівництву цієї країни. Як могли, як міг, так і будували. Як виявилося, не гірше за інших. Головне, ми уникли воєн, живемо в безпечній, спокійній країні, де кожен, хто має малюка, може вийти на вулицю в будь-який час доби і бути спокійним... Нам заздрять люди з інших країн: наші брати-росіяни, українці", - почав стверджувати Олександр Лукашенко.

Окрім того, коментуючи свою участь у президентській кампанії, лідер країни переконував, що не тримається "за це крісло посинілими пальцями".

"Я вже напрацювався, я вже наївся цієї президентської частки", - наголосив Лукашенко.

В соціальних мережах нові випади одіозного політика зустріли вкрай негативно.

"Ну, що за абсурд? Коли він вже заспокоїться?; а білоруси заздрять українцям, адже, як пообіцяв Лукашенко раніше, у них ніколи не буде свого Зеленського; люблю читати новини про Лукашенка - завжди можна посміятися; звичайно, заздримо, у нас війна, а у них немає; особливо заздрісно, коли розумієш, що у білорусів президент не Лукашенко, а Путін; дивна людина - дивні заяви; на жаль, українці, білоруси та росіяни можуть тільки співчувати своїм сусідам, але точно не заздрити", - коментують заяву Лукашенка користувачі мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що посол Білорусі в Росії Володимир Семашко поділився з міжнародною спільнотою резонансними даними - він розповів, що насправді Путін рік тому пропонував Лукашенку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?