Мессі хоче залишити Барселону через конфлікти - що відомо
Категорія
Спорт
Дата публікації

Мессі хоче залишити Барселону через конфлікти - що відомо

Мессі хоче залишити Барселону через конфлікти - що відомо
Джерело:  online.ua

Професійна кар'єра аргентинця Ліонеля Мессі майже повністю пов'язана з іспанським клубом "Барселона". Нещодавно стало відомо, що зірковий нападник планує залишити команду. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Cadena Ser.

За оприлюдненими даними, футболіст не буде укладати новий контракт з кубом після того, як завершиться чинний — у червні 2021 року. Причинами стала низка останніх подій.

Переговори з клубом щодо продовження контракту перервані за ініціативою 33-річного форварда. Мессі невдоволений рішеннями керівництва "Барселони". Перш за все йому не подобається, що медіа потроху отримують з клубу різну інформацію про нього та інших гравців.

Також футболіст розчарований рідним клубом, оскільки той не конкурує належним чином у європейських чемпіонатах.

Нагадаємо, за свою кар'єру Мессі шість разів отримав одну з найпрестижніших нагород у своїй галузі - "Золотий м'яч".

Також він шість разів ставав найкращим футболістом світу — у 2009, 2010, 2011, 2012, 2015, 2019 роках.

Ймовірно, аргентинцю подобається шістка, бо Золоту бутсу УЄФА він також отримував стільки ж разів — у 2010, 2012, 2013, 2017, 2018, 2019 роках.

Нещодавно Пеле, легенду бразильського футболу, запитали про найкращого футболіста сучасності. Вибір стояв між португальцем Кріштіану Роналду та аргентинцем Ліонелем Мессі. Футболіст-пенсіонер обрав португальця через його "стабільність", однак про аргентинця закликав не забувати.

Як повідомляв ONLINE.UA, Ліонель Мессі виступив з несподіваним зізнанням, пов’язаним з пандемією коронавірусу.

За його словами, футболісти відмовляться від 70% своєї регулярної зарплати, аби допомогти каталонському клубу під час епідемії COVID-19. Щобільше, гравці спрямують ці кошти безпосередньо іншим робітникам команди, які втрачають прибуток в умовах скасованих матчів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?