Лондон завдав нищівного удару по планах Путіна - у чому річ
Категорія
Політика
Дата публікації

Лондон завдав нищівного удару по планах Путіна - у чому річ

Лондон завдав нищівного удару по планах Путіна - у чому річ
Джерело:  online.ua

Нещодавно російська влада завершила народне голосування щодо скандальних поправок у конституцію. На проведення такого незаконного "плебісциту" в окупованому Криму відреагували на Заході. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на посольство Великої Британії.

Згідно з позицією офіційного Лондона, він ніколи не визнає результатів цього голосування в анексованому регіоні.

"Використання Росією території Криму для голосування за поправки до конституції РФ є неприпустимим. Велика Британія не визнає і ніколи не визнає такого голосування на суверенній українській території. Ми солідарні з Україною у нагадуванні Росії та світу, що Крим — це Україна", - зауважили у дипломатичному представництві.

Центральна виборча комісія РФ станом на 2 липня опрацювала 99,9% протоколів. Згідно з останніми даними, 77,92% громадян проголосували за запропоновані очільником Кремля Володимиром Путіним поправки. Ці зміни дозволять обнулити президентські терміни глави РФ. 21,27% людей проголосували проти поправок. Показник явки сягнув 65%.

У Кремлі назвали результати голосування тріумфом Путіна, на що жорстко відреагували росіяни. Вони обурені, як явку з 20% спритно підняли до 78%. Вони визнають, що результати були передбачуваними, але відзначають, сто їх розчарування зашкалює, а обнуління Путіна прирівнюють до воскресіння Гітлера, місія якого знищити Росію і народ цієї країни.

Як повідомляв ONLINE.UA, Путін домігся обнулення свого президентського терміну і вже прокоментував результати голосування в РФ, які 2 липня оголосила ЦВК. У зв’язку зі своїм тріумфом, яким шокував самих росіян, глава Кремля вирішив звернутися до громадян країни з резонансним закликом.

Президент визнав, що життя росіян дійсно важке і складне, бо влада недопрацьовує. Але він закликав людей потерпіти, оскільки "сучасна Росія знаходиться ще в стадії формування і становлення".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?