Експерти назвали найпотужніший кросовер у світі - вражаючі фото
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

Експерти назвали найпотужніший кросовер у світі - вражаючі фото

Експерти назвали найпотужніший кросовер у світі - вражаючі фото
Джерело:  online.ua

Компанія Dodge нещодавно нарешті представила автомобіль Dodge Durango SRT Hellcat, який чимало експертів уже назвали найпотужнішим кросовером у світі. Варто звернути увагу на те, що новинка отримала мотор Hemi V8 6.2 зі шнековим компресором потужністю 720 к.с. і 875 Нм. Наприклад, гібридний Porsche Cayenne Turbo S видає 680 к.с. У Hellcat посилений восьмиступінчастий "автомат", а до сотні кросовер розганяється трохи більше, ніж за 3,5 секунди. Його максимальна швидкість - 290 км/год. Про це повідомляє  ONLINE.UA з посиланням на Motor1.

Окрім того, зазначається, що кросовер обзавівся підвіскою з адаптивними амортизаторами і більш жорсткими кріпленнями до підрамника і кузова. Hellcat має повний привід і здатний буксирувати причіп масою до 3950 кг. Також оновлена модель стала виглядати агресивніше. Вона отримала дрібну решітку радіатора, нові бампери, вузькі світлодіодні фари і великий спойлер.

Що також важливо розуміти, в салоні Dodge Durango SRT Hellcat з'явилася нова медіасистеми Uconnect 5 з тачскріном діагоналлю 8,4 або 10,1 дюйма. Модель доступна з двома або трьома рядами сидінь. Dodge Durango SRT Hellcat з'явиться на американському ринку на початку 2021 року.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що всесвітньо відомий англійський виробник автомобілів люкс-класу компанія Bentley і найстаріше британське кузовне ательє Mulliner неочікувано для всіх представили баркетту Bacalar. Що цікаво, це ексклюзивний родстер з оригінальним екстер’єром, створений на базі купе Continental GT. Згідно з останніми даними, новинка стане першим двомісним автомобілем Bentley з 1930 року і буде випущена тиражем всього 12 екземплярів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?