Було зроблено все - Путін зухвало відреагував на підсумки голосування
Категорія
Світ
Дата публікації

Було зроблено все - Путін зухвало відреагував на підсумки голосування

Було зроблено все - Путін зухвало відреагував на підсумки голосування
Джерело:  online.ua

Голосування за поправки у конституцію РФ завершилися "тріумфом", як раніше стверджували у Кремлі. Президент Володимир Путін стверджує, що влада буквально зробила усе необхідне для плебісциту в умовах епідемії. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його заяву.

За словами лідера, умови були складними, але вони зробили "усе необхідне".

"У таких непростих умовах, при такому навантаженні було зроблено все, щоб процедура загальноросійського голосування стала для громадян зручною та, що надзвичайно важливо сьогодні, безпечною", - стверджує Путін.

Він наголосив, законодавство повинно повністю ґрунтуватися на оновленій конституції.

"Поправки набувають чинності. Вони ухвалені, без жодного перебільшення, за волею народу... Зміни, внесені в основний закон країни, торкаються кожного й остаточне, вирішальне слово тут могли сказати лише громадяни Росії", - наголосив Путін.

Президент країни-агресора додав, підсумки загального голосування нібито демонструють "високий рівень консолідації суспільства".

Нагадаємо, голосування тривало тиждень. Згідно з офіційними даними, поправки підтримали 77,92% учасників плебісциту. Проти виступили 21,27%. У ЦВК легітимність результатів назвали безперечною.

Водночас неурядові медіа проінформували про безліч помилок та відвертих махінацій з голосуванням. Наприклад, деяким учасникам на пунктах голосування повідомляли, що вони вже віддали голос та показували нібито відповідні документи.

Головний пунктом поправок стало так зване обнулення Путіна — він отримав змогу надалі балотуватися на посаду президента й правити, відповідно, до 2036 року.

Як повідомляв ONLINE.UA, голосування провели по всій РФ, навіть володарів "російських паспортів" з ОРДЛО возили спеціально для участі. На проведення такого незаконного "плебісциту" в окупованому Криму відреагували на Заході.

Згідно з позицією офіційного Лондона, він ніколи не визнає результатів цього голосування в анексованому регіоні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?