Ніхто ніколи не повірить: Alyona Alyona зізналася, як живе насправді
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ніхто ніколи не повірить: Alyona Alyona зізналася, як живе насправді

Ніхто ніколи не повірить: Alyona Alyona зізналася, як живе насправді
Джерело:  online.ua

Талановита українська реперка Alyona Alyona - справжня зірка, творчість та успіхи якої обговорює мільйонна армія фанатів. Однак лише зараз стало відомо, що артистка продовжує жити звичайним життям без розкоші. Дівчина зізналася, що попри шалений успіх живе в орендованій кімнаті та їздить до батьків у рідне селище Баришівка на маршрутках, а у Києві фанати її можуть частенько зустріти у метро. Чутки про себе красуня спростувала в ефірі радіо Urban Space Radio, для якого вона записала викривальне відео, передає ONLINE.UA.

Як відомо, у 2019 році Alyona Alyona увірвалась у вітчизняний шоубізнес з україномовною музикою й досягла приголомшливого успіху. Минулого року вона дала більше ніж 74 концерти й відвідала понад 16 країн світу. Шалена популярність принесла не лише визнання, а й чималі прибутки, однак дівчина продовжує жити дуже скромно. Alyona Alyona зізнається, що як і раніше живе в орендованій кімнаті та користується громадським транспортом.

"Я живу в звичайному будинку, в звичайній орендованій навіть не квартирі, а кімнаті. Я їжджу на Баришівку до батьків в маршрутках і дуже часто катаюсь в метро", – заявила реперка.

За її словами, велика кількість підписників, аудиторія та активна діяльність не завжди приносять "золоті мішки грошей". Дівчина пояснила, що артисти та публічні люди вкладають зароблене у власну творчість чи кар'єру, аби радувати шанувальників новими треками чи кліпами, як це робить вона.

"Я щиро вірю, що такі артисти, як я, розвінчують цей стереотип і показують, що ми всього лише прості звичайні люди", – наголосила Alyona Alyona.

Фанати коментують нове відео від співачки, зазначаючи, що "ніхто ніколи не повірить", що відому артистку можна зустріти в метро чи в маршрутці.

Як повідомляв ONLINE.UA, талановита співачка  Кеті Перрі нещодавно зізналася,  що ледь не вчинила самогубство.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?