Росія просто прикривається - Польща розкрила підступний план Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Росія просто прикривається - Польща розкрила підступний план Путіна

Росія просто прикривається - Польща розкрила підступний план Путіна
Джерело:  online.ua

Польська влада уважно слідкує за усіма діями та провокаціями команди очільника Кремля Володимира Путіна - так неодавно Сенат Польщі почав стверджувати, що Кремль намагається домогтися скасування міжнародних санкцій, маніпулюючи ситуацією з пандемією коронавірусу. За словами польських політиків, офіційна Москва робить усе можливе, щоб уникнути відповідальності за агресію проти України. Про це мовиться в ухвалі комісії Сенату Польщі у закордонних справах і ЄС, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

"Під виглядом підвищення результативності подолання пандемії представники Росії намагаються переконати демократичні держави скасувати міжнародні санкції, запроваджені через агресію щодо України", - заявили в Сенаті Польщі.

Окрім того, Варшава також висловила "глибоке занепокоєння" ситуацією на окупованих територіях України. На думку Сенату, проєкт декларації солідарності щодо викликів епідемії COVID-19, який Росія передала до ООН, свідчить про бажання РФ уникнути відповідальності.

"Ухвалення цього документа було б свого роду демонстрацією солідарності з агресором", – заявили польські політики.

Варто звернути увагу на те, що "антикоронавірусну" резолюцію РФ передала ООН ще 2 місяці тому. Там мовилося про необхідність зняття економічних санкцій з країн, зокрема й Росії, у зв’язку з пандемією. Офіційна Варшава вкотре нагадала, що підтримує незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України та засуджує анексію Криму. Польська влада наголосила, санкції проти Росії можуть бути послаблені лише за умови впровадження Москвою у дію мінських домовленостей.

Не можна також забувати про те, що гучний міжнародний скандал про змову РФ з талібами, яким російська розвідка платила за вбивство американських військових в Афганістані, набирає обертів. Попри те, що очільник Білого дому Дональд Трамп назвав цю шокуючу інформацію "фейком", запевнивши, що у розвідки немає даних, які б підтверджували підлість Росії, Сенат США вирішив змусити глави Кремля Володимира Путіна розплатитися за агресію.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Путіна запанікували через те, що розкрилася шокуюча правда про зв’язки Росії з талібами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?