Найнебезпечніша людина у світі - по Трампу хочуть завдати нового нищівного удару
Категорія
Світ
Дата публікації

Найнебезпечніша людина у світі - по Трампу хочуть завдати нового нищівного удару

Найнебезпечніша людина у світі - по Трампу хочуть завдати нового нищівного удару
Джерело:  online.ua

Племінниця чинного американського лідера Мері Трамп через суд намагається отримати дозвіл на вихід своєї книги, у якій вона планує оприлюднити шокуючі дані про очільника Білого дому. Згідно з останніми даними, книга має красномовну назву "Занадто багато і ніколи не вистачає: як моя сім'я створила найнебезпечнішу людину у світі" (Too Much And Never Enough: How My Family Created the World's Most Dangerous Man). В її описі в інтернет-магазинах вказано, що авторка хоче "пролити світло на похмуру історію" сім'ї легендарного бізнесмена та політика Дональда Трампа. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The New York Times.

Також зазначається, що молодший брат глави адміністрації США Роберт Трамп домагається того, щоб суд заборонив видання книги, яке заплановане на кінець липня. Мері Трамп запевняє усіх, що родичі пішли на обман, щоб переконати її підписати договір про нерозголошення. За словами 55-річної жінки, її два дядьки і тітка збрехали їй про справжній розмір спадщини.

"Я покладалася на хибну оцінку, яку надали мені дядьки і тітка, і ніколи б не погоджувалася ні на що, якби знала справжню вартість активів", - зізналася Мері.

Варто звернути увагу на те, що суд у Покіпсі (штат Нью-Йорк) декілька днів тому задовольнив позов Роберта Трампа і тимчасово заборонив видавати книгу. Однак дане рішення скасував апеляційний суд, врахувавши той факт, що видавничий дім Simon and Schuster надрукував близько 75 тис. примірників книги і вже почав приймати попередні замовлення. Однак надходження книги у продаж залишається поки під питанням.

Згідно з попередніми даними,  Мері Трамп в книзі розповість про свою роль у розслідуванні газети The New York Times. Видання стверджувало, що Дональд Трамп за допомогою податкових схем привласнив понад 400 млн доларів у перерахунку на сьогоднішні ціни з бізнесу свого батька Фреда Трампа у сфері нерухомості. Мері Трамп є дочкою Фреда Трампа-молодшого. Він страждав від алкоголізму і помер у 1981 році у віці 42 років від серцевого нападу.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, кандидат у президенти США та головний суперник Дональда Трампа  Джо Байден вразив світ сміливим зізнанням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?