Це станеться через тиждень - Зеленський дав українцям гучну обіцянку
Категорія
Україна
Дата публікації

Це станеться через тиждень - Зеленський дав українцям гучну обіцянку

Це станеться через тиждень - Зеленський дав українцям гучну обіцянку
Джерело:  online.ua

4 липня глава держави Володимир Зеленський дав українцям нову гучну обіцянку - він заявив, що віцепрем'єр з питань промислової політики може з'явитися в уряді України вже через тиждень. Про це президент країни повідомив під час зустрічі з представниками бізнесу Одеської області на території Одеського припортового заводу. Володимир Зеленський наголосив, що в Україні є повний цикл на багатьох підприємствах, щоб побудувати промислово потужну країну. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Офісу президента.

"Ми вирішили в цілому відновити таку посаду як віце-прем'єр-міністр з питань промислової політики. Упевнений, що через тиждень у нас він буде... Ми побачили вже багатьох дійсно талановитих людей. Зараз вибираємо найкращу кандидатуру. Тому що для нас і промисловість країни, і ОПК, і комічна промисловість, і всі наші підприємства, як сказала одна з кращих кандидатур на цю посаду, - це і є стратегія розвитку країни. Щоб країна дійсно була промисловою, була космічною країною", - наголосив Володимир Зеленський.

Варто звернути увагу на те, що очільник РНБО Данілов нещодавно офіційно повідомив, що в межах реформування оборонно-промислового комплексу в Україні створять профільне міністерство, також з'явиться посада віце-прем'єра - міністра розвитку стратегічних технологій та інновацій, серед повноважень якого будуть питання реформування ОПК та розвитку космічної галузі. Згідно з останніми даними, уже створили номінаційний комітет з вибору кандидатури віце-прем'єр-міністра - міністра розвитку стратегічних технологій і інновацій, серед повноважень якого будуть питання реформування оборонно-промислового комплексу і розвитку космічної галузі.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно український лідер Володимир Зеленський почав стверджувати, що ніколи не чинив тиск на звільненого главу НБУ Якова Смолія. Окрім того, він запевняє, що у нього зі Смолієм непогані відносини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?