Шахтар - Динамо: повне відео видовищного матчу УПЛ
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шахтар - Динамо: повне відео видовищного матчу УПЛ

Шахтар - Динамо: повне відео видовищного матчу УПЛ
Джерело:  online.ua

У Києві на НСК "Олімпійський" відбувся наступний матч 29-го туру української Прем'єр-ліги. На футбольному полі зустрілися команди "Шахтар" і "Динамо", які в очному поєдинку з'ясовували, хто більше гідний місця в наступній Лізі чемпіонів. У напруженій грі перемогу вирвав "Шахтар", якому київське "Динамо" на своєму полі проігало з рахунком 2:3. Поглянути повне відео матчу "Шахтар" - "Динамо" можна на ONLINE.UA. Гру в прямому ефірі транслював FootballHub.

За "Динамо" грали: Бойко - Піваріч, Сирота, Кадір, Кендзьора - Сидорчук, Шапаренко, Буяльський - Вербич, Цітаішвілі - Русин. В запасі були гравці: Бущан, Сіль, де Пена, Андрієвський, Караваєв, Бурда, Каргбо, Беніто, Дуелунд.

Стартовий склад "Шахтаря": Трубін - Болбат, Віта, Матвієнко, Додо - Степаненко, Антоніо - Коноплянка, Патрік, Соломон - Мораес. Запасні гравці: Пятов, Кривцов, Сіпріано, Бондаренко, Майкон, Пихаленок, Тайсон, Марлос, Фернандо.

Рахунок в матчі був відкритий на 31 хвилині першого тайму. Тарас Степаненко пробив Дениса Бойка після того, як до нього відскочив м'яч після удару Сергія Болбата в штангу. На 39 хвилині перевагу гірників в рахунку збільшив Євген Коноплянка.

У другому таймі на 51 хвилині Динамо вдалося відіграти один гол. Його забив півзахисник Беньямін Вербич. Ще через 16 хвилин Динамо зрівняло рахунок. Другий гол своїй команді приніс уругвайський футболіст Карлос Марія де Пена.

Перемогу "Шахтарю" в матчі з "Динамо" приніс Алан Патрік з подачі бразильського гравця Тайсона Барселлос Фреда, який за хвилину до цього змінив Соломона на поле.

Шахтар - Динамо - повне відео матчу УПЛ:

Нагадаємо, "Динамо" посідає друге місце в турнірній таблиці УПЛ з відривом у два очки від третьої Зорі і в три - від четвертої Десни. Клуб виграв чотири матчі поспіль до минулого туру, в якому поступився Десні. "Шахтар" вже достроково став чемпіоном України цього сезону, команда випереджає суперника на 17 балів. Донецький клуб перемагає вже сім поєдинків поспіль при шести перемогах і одній нічиїй.

Через ураження кияни ризикують втратити друге місце в турнірній таблиці Прем'єр-ліги за підсумками 29 турів. Випередити "Динамо" може "Зоря", якщо в наступному матчі виграє у "Олександрії".

Раніше ONLINE.UA публікував повне відео матчу Десна - Динамо, який відбувся 28 червня в Чернігові.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?