Вимагаю негайних заходів - Зеленський жорстко відреагував на черговий гучний скандал
Категорія
Україна
Дата публікації

Вимагаю негайних заходів - Зеленський жорстко відреагував на черговий гучний скандал

Вимагаю негайних заходів - Зеленський жорстко відреагував на черговий гучний скандал
Джерело:  online.ua

В Україні сталася чергове кримінальна подія, через яку у президента України Володимира Зеленського вже увірвався терпець. Український глава терміново звернувся до глави МВС Арсену Авакову і генпрокурорці України Ірині Венедіктової з жорсткою вимогою негайно вжити заходів, щоб зупинити насильство на вулицях країни. Причиною тому стала масова бійка зі стріляниною в Києві, яка відбулася напередодні. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ОПУ.

"Вимагаю від генерального прокурора і міністра внутрішніх справ системної і злагодженої координації в роботі, спрямованої на недопущення ескалації насильства на вулицях країни, прийняття зрозумілих і ефективних превентивних заходів для запобігання цьому і забезпечення мирного і спокійного життя громадян України", - звернувся Зеленський до Авакову і Венедіктової.

Зеленський підкреслив, що у нього викликають серйозну стурбованість порушення громадського порядку, незаконний оборот і застосування зброї, численні напади на громадян, у тому числі із застосуванням насильства, в Україні. Він нагадав, що раніше мали місце і інші неприпустимі випадки порушення правопорядку на вулицях.

Нагадаємо, про масову бійку із стріляниною в Києві стало відомо вранці 4 липня. Інцидент стався в столичному Печерську, в бізнес-центрі "Арена Сіті". На місце події виїхали 7 екіпажів патрульних і слідчо-оперативна група районного управління поліції. Як з'ясувалося, конфлікт виник між двома компаніями, в зв'язку з чим зав'язалася бійка, один з учасників якої влаштував стрілянину. В результаті події постраждали три людини, 10 затримані. Слідчі почали кримінальне провадження за фактом хуліганських дій із застосуванням зброї. Санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Зеленський нарешті зізнався, чому Авакова не відправляє у відставку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?