Каньє Вест вразив світ дивним рішенням - його вже підтримав Ілон Маск
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Каньє Вест вразив світ дивним рішенням - його вже підтримав Ілон Маск

Каньє Вест вразив світ дивним рішенням - його вже підтримав Ілон Маск
Джерело:  online.ua

Відомий американський репер Каньє Вест, за життям і творчістю якого стежить весь світ, вразив шанувальників дивним рішенням. Він вирішив стати президентом США. У своєму Twitter репер заявив про бажання будувати майбутнє всіх громадян Америки, чітко зазначивши, що готовий балотуватися на пост президента, але не уточнив на яких саме виборах. На дивовижне рішення Каньє Веста вже відреагував і інший популярний американець Ілон Маск. Засновник компаній SpaceX і Tesla підтримав плани репера, повідомляє ONLINE.UA.

"Ми повинні втілити обіцянки Америки, вірячи в Бога, об'єднавши наше бачення і побудувавши наше майбутнє. Я балотуюся в президенти Сполучених Штатів!", - написав Каньє Вест в соцмережі, супроводивши пост тегом #2020VISION.

Тим самим він дав зрозуміти, що готовий брати участь у виборах президента США, які заплановані на листопад 2020 року.

Фанати допускають, що Каньє Вест таким чином рекламує свій новий God's Country і трек з нього Wash Us in the Blood, які вийшли на цьому тижні. При цьому вони пам'ятають, що музикант вже двічі заявляв про свої політичні амбіції. У 2018 році Каньє говорив, що піде на вибори президента США в 2024 році. Але тоді публіка зустріла його слова сміхом.

На твіт репера в числі інших відреагував засновник Tesla та SpaceX Ілон Маск, який запевнив Каньє Веста в тому, що він може розраховувати на його підтримку.

"Повністю підтримую", - прокоментував рішення Веста Маск.

Нагадаємо, 43-річний Каньє Вест - американський виконавець хіп-хопу, репер, продюсер, композитор і дизайнер. Він був неодноразово названий одним з величайших артистів XXI століття. Також репер входить в число найбільш продаваних виконавців і високооплачуваних знаменитостей. Популярності йому додає і зоряна дружина - модель та зірка реаліті-шоу Кім Кардашьян.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що головний ворог Трампа прийняв несподіване рішення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?