Він серйозно хворий - Путін шокував новою абсурдною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Він серйозно хворий - Путін шокував новою абсурдною заявою

Він серйозно хворий - Путін шокував новою абсурдною заявою
Джерело:  online.ua

Російський глава Володимир Путін відзначився черговою абсурдною заявою, якою обурив в першу чергу самих росіян. На цей раз, доводячи необхідність зміни Конституції РФ, він пояснив, що нові поправки зміцнять державність Росії. Глава Кремля зазначив, що в радянській Конституції була "міна уповільненої дії", яка давала право республікам на вихід з країни і "монопольне право компартії на владу". І таких помилок, за словами Путіна, Росія повинна уникнути. Росіяни в шоці від нового знущання Путіна над народом. Вони вважають, що він уже серйозно хворий, раз дозволяє собі подібні висловлювання. Також громадяни Росії пригадали Путіну окупацію українських Криму і Донбасу, назвавши публічним лицемірством його чергову заяву, передає ONLINE.UA.

"Я абсолютно переконаний в тому, що ми правильно робимо, що приймаємо поправки до діючої Конституції. Вони будуть зміцнювати нашу державність, створювати умови для поступального розвитку нашої країни на десятиліття вперед. А міни уповільненої дії, закладеної ще в 1922 році при утворенні Радянського Союзу до Конституції, ми повинні уникнути ", - заявив Путін в ефірі федерального російського телеканалу.

Путін вважає, що в Конституції повинна бути обов'язково норма про непорушність кордонів і "неможливості відторгнення її територій". Росіяни обурені його словами, відзначаючи, що їм "не світить" нове життя, поки Путін буде при владі, а її йому це забезпечили до 2036 року.

"Схоже, це Альцгеймер: про СРСР він пам'ятає, а що зараз відбувається взагалі не розуміє; Тобто, право на "самовизначення" Криму і Донбасу - це для Росії святе, а право на самовизначення республік ССCР - це" велика помилка "... просто свято лицемірства якийсь ...; У дідуся вже розум за розум заходить ...; Він серйозно хворий психічно, Росія опинилася під управлінням божевільного гебіста в званні підполковника у відставці. Росіяни, вам не страшно ?; Що то ми послідовно "розвиваємося" у зворотний бік. У 2002-2007 жити було можна. Починаючи з 2007 і далі життя щорічно деградує. При такій динаміці ніяка Конституція не врятує; Ну і нісенітниця, напевно після обнулення він всіх громадян дурнями вважає. Хіба мало що було написано в Конституції СРСР, це була така ж фількіна грамота, як і нинішня Конституція Росії. Конституція це договір між владою і громадянами, тільки влада Конституцію не дотримуються, знаючи, що за це нічого їй не буде", - коментують росіяни чергове абсурдні е заяву Путіна.

Нагадаємо, 1 липня в Росії завершилося голосування за поправки до Конституції РФ, однією з яких було "обнулення" президентського терміну Володимира Путіна. За проголосували 77,92%, проти - 21,27%. Такі дані навела ЦВК РФ за підсумками обробки протоколів. В цілому по Росії, за даними ЦВК, поправки підтримали 77,92% тих, хто проголосував.

Важливо відзначити, що нова конституція РФ вступила в силу з 4 липня. Хоча в ній чимало говориться про простий народ, саму конституцію переписали під президента Володимира Путіна - це ні для кого не секрет. Варто звернути увагу на те, що оновлену конституцію Росії опублікували на офіційному порталі правової інформації з шокуючою помилкою - в першому варіанті публікації її назвали "конституція Президента Російської Федерації". І тільки потім виправили на "конституція Російської Федерації".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Путін звернувся до росіян за підсумками голосування за зміни Конституції РФ. Він визнав, що в Росії простим людям складно живеться, але він закликав їх потерпіти, так як країна тільки формується.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?