Готує собі заміну - росіяни в шоці від нового скандального рішення Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Готує собі заміну - росіяни в шоці від нового скандального рішення Путіна

Готує собі заміну - росіяни в шоці від нового скандального рішення Путіна
Джерело:  online.ua

У Росії розгорівся неабиякий скандал у зв'язку з призначенням племінника президента РФ Володимира Путіна главою антикорупційної партії. Росіяни не сумніваються, що за цим таємним призначенням стоїть Кремль, де готують заміну самому Путіну. Громадяни Росії дивуються, як Роман Путін може очолювати партію "Народ проти корупції", якщо неодноразово ставав фігурантом резонансних корупційних скандалів з незаконним відмиванням сотень мільярдів доларів. Вони називають це скандальне рішення верхом цинізму та знущання Кремлем над народом країни, який путінська династія вирішила назавжди залишити рабами. Про призначення племінника Путіна на нову посаду повідомив голова генполітради партії Григорій Анісімов, передає ONLINE.UA.

Відомо, що голосування за Романа Путіна було таємним - його обрали на п'ятирічний термін. Він назвав першочерговим завданням партії регіональні вибори у вересні, а потім - вибори до Держдуми. Втім, племінник Путіна зізнався, що у нього дуже багато планів в самих різних сферах діяльності держави, які торкнуться абсолютно всіх галузей.

 Роман Путін (фото - commons.wikimedia.org)

"Ось він сімейний серпентарий, не просто так же Володін сказав, що «після Путіна, буде Путін»; На допомогу дедульки прийшов. Наступник практично. Таких династій нам не треба; Це жарт такий чи що ?; Ось він, прихований туз в колоді ; Треш повний ... :); Це вже явний перебір; Яке витончене знущання над народом; Готує собі заміну ... Тепер точно по-новому заживемо, з новим старим президентом, з його племінником, який розтрощить цю всім ненависну систему розпилу , відкату і занесення, кумівства і корупції, яку взагалі-то створив і плекає зараз, його дядько; Насправді готується проєкт переселення розуму Путіна в інше тіло. Безпрецедентний розвиток російських технологій в Сколково. Дуже таємна місія. Оригінал, правда, доведеться ліквідувати в процесі синхронізації: його замінить новий, молодий, ще сильніше, той самий Путін", - коментують росіяни призначення племінника Путіна главою антикорупційної партії Росії.

Як відомо, Роман Путін є сином двоюрідного брата російського президента Ігоря Путіна, який входив до ради директорів АвтоВАЗбанка, Майстер-банку, подільського Промислового ощадного банку та Російського земельного банку (у всіх банків відкликані ліцензії). Роман Путін в минулому працював в ФСБ, він також входить до ради директорів чотирьох банків (у всіх були відкликані ліцензії). У 2012-2013 роках був радником губернатора Новосибірської області на громадських засадах. Володіє декількома компаніями і очолює опікунський фонд Федерації тхеквондо Росії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Путін шокував новою абсурдною заявою щодо Конституції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?