Довгоочікуваний бій Ломаченка проти Лопеса - розкрито важливі деталі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Довгоочікуваний бій Ломаченка проти Лопеса - розкрито важливі деталі

Довгоочікуваний бій Ломаченка проти Лопеса - розкрито важливі деталі
Джерело:  online.ua

Бій між українським боксером Василем Ломаченком та американцем Теофімо Лопесом зірвався через пандемію коронавірусу COVID-19. Наразі Всесвітня боксерська рада офіційно анонсувала його проведення у майбутньому. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на представництво WBC у соціальних мережах.

Організація також оприлюднила постер бою, що говорить вже про остаточно вирішене питання щодо його проведення.

Нагадаємо, Ломаченко володіє чемпіонськими поясами WBA, WBC, WBO. Його майбутній суперник має пояс IBF. Вони битимуться за звання абсолютного чемпіона світу в легкій вазі.

До глобальної епідемії COVID-19 двобій планували провести 30 травня. Утім, його перенесли на невизначений час.

За словами промоутера Боба Арума, попередньо двобій за володіння титулом абсолютного чемпіона світу планують на вересень. Він додав, йдеться про 19 вересня. Бійці повинні зустрітися на рингу однієї з арен Лас-Вегаса. Це питання ще не вирішили.

Нагадаємо, Ломаченко за свою професійну кар'єру виходив на ринг 15 разів. Він здобув 14 перемог, з яких 10 завойовані нокаутом противника.

Лопес також провів 15 боїв, однак жодного з них не програв. Кількість суперників, яких той нокаутував також трохи вища за статистику українця - 12. Американець трохи молодший за Ломаченка, він почав свою кар'єру на три роки пізніше, у 2016-му.

Як повідомляв ONLINE.UA, боксер-чемпіон Оскар Де Ла Хойя назвав  головних трьох бійців сьогодення. До цього лаконічного рейтингу американець додав одного українського спортсмена.

Василь Ломаченко, на його думку, видатний боксер. Іншу сходинку обійняв Терен Кроуфорд, який нібито має усі можливості стати спортивною суперзіркою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?