Є результат - Зеленський повідомив українцям чудову новину
Категорія
Україна
Дата публікації

Є результат - Зеленський повідомив українцям чудову новину

Є результат - Зеленський повідомив українцям чудову новину
Джерело:  online.ua

У понеділок, 6 липня голова держави Володимир Зеленський поділився з українцями важливими даними - він заявив, що ситуація з коронавірусом в країні стабілізувалася, в зв'язку з чим спостерігається значне зниження числа хворих. Дана заява прозвучала на традиційній селекторній нараді з протидії поширенню коронавіруса, яка відбулося під головуванням українського лідера. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт ОПУ.

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль доповів Зеленському, що незважаючи на стрімке зростання в Україні в червні кількості інфікованих коронавірусом, динаміка перебігу пандемії стабілізується. У свою чергу міністр охорони здоров'я Максим Степанов повідомив, що продовжує знижуватися і відсоток хворих медпрацівників - зараз він становить 6%.

"Зменшення кількості українців і медиків, які заражаються коронавірусом, показує, що всі старання влади щодо захисту медичних працівників на передовій були правильними і мають результат. Пам'ятаю, на початку епідемії хворі медики склали п'яту частину всіх заражених. Тепер же ретельну увагу треба приділяти громадським місцям. Наприклад, ресторанам, кафе або клубам. Треба вимагати від них відповідальності перед їх клієнтами. Люди платять гроші не за те, щоб вийти від них з хворобою, від якої поки немає вакцини", - поставив завдання уряду президент.

У Нацполіціі відзвітували Зеленському, що провели перевірку роботу клубів після 22:00 і ті розважальні заклади, які порушували карантинні правила, були оштрафовані. У МВС зазначили, що візьмуться за ретельний контроль роботи цих установ, щоб зменшити ризик зараження громадян коронавірусом.

Нагадаємо, за останню добу кількість хворих на коронавірусів Україні нарешті почала знижуватися. Було зафіксовано 543 нових випадки захворювання, що майже на 300 менше у порівнянні з попереднім днем. Загальна кількість хворих в країні вже перевищує 49 тисяч.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в РНБО розкрили всю правду про ситуацію з коронавірусом в Україні. Як з'ясувалося, про прийдешню пандемію влада знала і почала готуватися ще в січні 2020 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?