Мессі залишиться - президент Барселони вразив заявою
Категорія
Спорт
Дата публікації

Мессі залишиться - президент Барселони вразив заявою

Мессі залишиться - президент Барселони вразив заявою
Джерело:  online.ua

Нещодавно у медіа почали публікувати відомості про наміри зірки футболу Ліонеля Мессі не продовжувати контракт з "Барселоною". Водночас президент клубу Жозеп Марія Бартомеу зробив протилежну заяву. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.

За його словами, форвард націлений завершити свою кар'єру саме у каталонському клубі, за який той виходить на поле вже багато років. Мессі проведе у команді ще багато років.

"Мессі казав, що закінчить свою працю й футбольне життя у "Барсі"... Я не збираюся пояснювати деталі, оскільки ми націлені на конкурентність та ведемо переговори з багатьма гравцями, але Мессі пояснив нам, він хоче залишилися й ми будемо насолоджуватися його грою надалі", - зауважив Бартомеу.

Напередодні "Барселона" обіграла "Вільярреал" у гостевому матчі з рахунком 4:1. Мессі знову був на висоті, зробив два ассисти, але не додав жодного голу до свого 700-го.

Слід нагадати, аргентинський футболіст міцно пов'язав своє життя з "Барселоною". Він провів усю спортивну кар'єру лише фактично у двох командах — іспанському клубі та збірній Аргентини.

За "Барсу" Мессі провів 779 матчів, під час яких зумів забити 665 голів. Водночас за аргентинську національну команду він виходив на поле 138 разів, у яких відзначився 70 голами.

Як повідомляв ONLINE.UA, за оприлюдненими даними, футболіст не буде укладати новий контракт з кубом після того, як завершиться чинний — у червні 2021 року. Причинами стала низка останніх подій.

Переговори з клубом щодо продовження контракту перервані за ініціативою 33-річного форварда. Мессі невдоволений рішеннями керівництва "Барселони". Подробиці — за посиланням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?