Найкращі серед найкращих - Усик та Ломаченко потрапили у новий рейтинг
Категорія
Спорт
Дата публікації

Найкращі серед найкращих - Усик та Ломаченко потрапили у новий рейтинг

Найкращі серед найкращих - Усик та Ломаченко потрапили у новий рейтинг
Джерело:  online.ua

Спортивне видання The Ring склало новий рейтинг найкращих боксерів сучасності. У ньому знайшлися місця одразу для двох українських чемпіонів — Олександра Усика та Василя Ломаченка. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на оприлюднені висновки експертів.

Видання відібрали п'ятьох боксерів, які відносяться до різних вагових дивізіонів. Першу сходинку надали мексиканському бійцю Саулю Альваресу — чемпіону WBA у другій середній вазі.

Цікаво, що досягнення та стиль Альвареса нещодавно оцінив колишній чемпіон Оскар Де Ла Хойя. Він стверджує, що той завжди хоче битися лише проти найкращих у світі.

Де Ла Хойя критикує інших боксерів, бо вони починають запитувати — скільки отримають за вихід на ринг. Альварес таких питань нібито не ставить, він націлений виключно на двобій.

Одразу за мексиканцем встав українець Ломаченко, який наразі володіє чемпіонством у легкій вазі за версіями WBA, WBO, WBC.

Загалом рейтинг виглядає наступним чином:

  1. Сауль Альварес;

  2. Василь Ломаченко;

  3. Наоя Іноуе;

  4. Теренс Кроуфорд;

  5. Олександр Усик.

Нагадаємо, тривалий час Ломаченко разом з іншими професійними боксерами залишався у так званому локдауні через пандемію коронавірусу. Його двобій проти американця Теофімо Лопеса планували 30 травня, однак подію відклали на невизначений термін.

Лише нещодавно промоутери узгодили нову дату — бій відбудеться восени 2020 року.

Як повідомляв ONLINE.UA, за словами промоутера Боба Арума, попередньо двобій за володіння титулом абсолютного чемпіона світу планують на вересень. Переговори з обома боксерами вже стартували. Попередньо організатори обрали 19 вересня.  Бійці повинні зустрітися на рингу однієї з арен Лас-Вегаса.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?