Жодної поваги - Том Генкс шокував світ заявою про пандемію
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Жодної поваги - Том Генкс шокував світ заявою про пандемію

Жодної поваги - Том Генкс шокував світ заявою про пандемію
Джерело:  online.ua

Нещодавно зірка Голлівуду Том Генкс опинився під ударом коронавірусу COVID-19 разом зі своєю дружиною Рітою Вілсон. Вже у липні, коли пандемія не послаблює обертів, актор виступив з новою відвертою заявою. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BBC.

За словами Генкса, він не може поважати людей, які відмовляються від носіння масок у публічних місцях.

"Я цього не розумію, просто не розумію цього, це буквально щонайменше, що ви можете зробити", - підкреслив актор.

Він пояснив, що не довірив би таким людям навіть водійське посвідчення.

"Я маю на увазі, коли ти керуєш машиною, тобі необхідно підкорятися швидкісному ліміту, тобі необхідно користуватися поворотниками, тобі необхідно уникати пішоходів. Якщо ти не можеш це робити, тобі не варто сідати за кермо", - пояснив Генкс.

Те ж саме стосується у його позиції людей, які не здатні дотримуватися простих епідемічних правил.

"Якщо ти не можеш носити маску й мити свої руки, а також тримати соціальну дистанцію, у мене жодної поваги до тебе. Твій аргумент не пройде для мене", - резюмував актор.

Нагадаємо, Генкс та Вілсон інфікувалися COVID-19, коли знаходилися на фільмуванні в Австралії. Вони провели певний час у лікарні, однак вилікувалися й вийшли "на волю".

Станом на 7 липня у світі встановили понад 11,6 мільйона діагнозів COVID-19.

Як повідомляв ONLINE.UA, 15 квітня світ шокувала нова неочікувана новина — Генкс зі своєю коханою вирішили спробувати врятувати планету від COVID-19 - вони стали донорами крові для розробки вакцини проти коронавірусу. За словами лікарів, зірковій парі вдалося побороти COVID-19, у їхніх організмах виробився імунітет до вірусу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?