Підготувати розум - майбутній опонент Ломаченка вразив відвертою заявою
Категорія
Спорт
Дата публікації

Підготувати розум - майбутній опонент Ломаченка вразив відвертою заявою

Підготувати розум - майбутній опонент Ломаченка вразив відвертою заявою
Джерело:  online.ua

Незабаром український боксер-чемпіон Василь Ломаченко вийде на ринг проти американця Теофімо Лопеса. Його опонент виступив з новою заявою про свою підготовку. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на канал у YouTube vRINGe VISION.

За словами чемпіона IBF у легкій вазі, підготовка потребує особливої концентрації, оскільки на трибунах може не бути вболівальників. Він потребує додаткової адаптації, щоб змусити себе працювати на 100% та усвідомити, що бій — офіційний попри дивні умови.

"Потрібно просто підготувати свій розум у таборі", - пояснив Лопес.

Утім, спортсмен буде до останнього вірити, що організаторам необхідно докласти максимум зусиль для наявності фанатів у залі. Водночас боксери отримають гонорари, навіть якщо їх не буде.

У команді Ломаченка нещодавно нібито оголосили про готовність боксера битися на рингу навіть без вболівальників.

Промоутер Боб Арум, який очолює компанію Top Rank, заявив, що двобій з глядачами — найкращий варіант. Він пояснив, це пов'язано перш за все з великими гонорарами бійців.

Нагадаємо, бій Ломаченко — Лопес повинен був відбутися 30 травня цього року. Його скасували та відклали на невизначений термін через пандемію COVID-19 та вимушений карантин. Така доля спіткала багато інших спортивних подій, зокрема й боксерських дуелей вищого рівня.

Наразі провести бій українця та американця планують 19 вересня.

Як повідомляв ONLINE.UA, спортивне видання The Ring склало новий рейтинг найкращих боксерів сучасності. У ньому знайшлися місця одразу для двох українських чемпіонів — Олександра Усика та Василя Ломаченка. Останній посів другу сходинку, одразу за лідером Саулем Альваресом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?