У Путіна готують нове скандальне рішення проти України
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна готують нове скандальне рішення проти України

У Путіна готують нове скандальне рішення проти України
Джерело:  online.ua

Команда російського президента Володимира Путіна продовжує шокувати скандальними рішеннями проти України, які обурюють не тільки офіційний Київ і міжнародне співтовариство, а й самих росіян. На цей раз в Держдумі РФ вирішили прийняти закон, який прирівнює до екстремізму дії, спрямовані на порушення територіальної цілісності країни, в тому числі відчуження частини її території. Це означає, що за заклик повернути окупований Крим Україні, Курильські острови Японії, а Калінінград Німеччині, в Росії будуть жорстко карати. За публічні заклики, в тому числі в соцмережах, будуть штрафувати на суму до 300 тисяч рублів або відправляти в колонію на строк до чотирьох років. За порушення територіальної цілісності Росії передбачено від 6 до 10 років позбавлення волі, передає ONLINE.UA.

У пресслужбі комітету з держбудівництва та законодавства РФ уточнили, що новий законопроєкт підготовлений для закріплення нових норм Конституції, за якими не допускаються дії, спрямовані на відчуження територій країни. Його хочуть прийняти вже жо кінця липня.

Таким чином у Путіна в черговий раз хочуть продемонструвати світові, що не збираються дотримуватися міжнародного законодавства і повертати анексуваний Крим Україні. У новій путінській конституції адже вже прописали пріоритет російського законодавства над міжнародним - тепер Конституційний суд РФ зможе блокувати виконання рішень міжнародних організацій, якщо вважатиме їх "антиконституційними".

Росіяни обурені скандальними ініціативами депутатів, які працюють тільки на догоду Путіну і готують для цікаві для нього законопроєкти, геть забувши про економічну ситуацію в РФ. Вони не виключають, що Держдума готує новий сприятливий грунт для президента, який ймовірно вже пригледів нові території для захоплення.

"Тобто можна прихопити чужій території і ставити під сумнів це не можна. Путін там ще шматок сусідської території пригледів чи що?", "Інших питань більше немає: і з економікою - реактивними темпами" росте ", і з медициною все тип-топ, а про освіту і говорити нема чого "," Біля кордону з Україною, від Придністров'я до Білорусі, розміщено 28 батальйонів і 87 000 солдатів. Для захисту територіальної цілісності країни? ", - коментують ініціативу депутатів росіяни.

Нагадаємо, 1 липня в Росії завершилося голосування по поправках до Конституції РФ, однією з яких було "обнулення" президентського терміну Володимира Путіна. За проголосували 77,92%, проти - 21,27%. Такі дані навела ЦВК РФ за підсумками обробки протоколів. В цілому по Росії, за даними ЦВК, поправки підтримали 77,92% тих, хто проголосував.

Важливо відзначити, що нова конституція РФ вступила в силу з 4 липня. Хоча в ній чимало говориться про простий народ, саму конституцію переписали під президента Володимира Путіна - це ні для кого не секрет. Варто звернути увагу на те, що оновлену конституцію Росії опублікували на офіційному порталі правової інформації з шокуючою помилкою - в першому варіанті публікації її назвали "конституція Президента Російської Федерації". І тільки потім виправили на "конституція Російської Федерації".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Євросоюз розніс вщент новий указ Путіна щодо України, яким велика частина окупованого Криму і місто Севастополь були додані до переліку прикордонних територій Російської Федерації, де особи без російського громадянства не можуть володіти землею.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?