Будемо у гарному стані - Трамп шокував новою заявою про коронавірус
Категорія
Світ
Дата публікації

Будемо у гарному стані - Трамп шокував новою заявою про коронавірус

Будемо у гарному стані - Трамп шокував новою заявою про коронавірус
Джерело:  online.ua

Щодня у Сполучених Штатах реєструють десятки нових випадків COVID-19. Тим часом президент Дональд Трамп оголосив, що епідемію буде подолано найближчим часом. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Full Court Press.

За його словами, все закінчиться за кілька наступних тижнів.

"Я вважаю, що через два, три або чотири тижні, коли ми зустрінемося наступного разу, ми будемо у дуже гарній формі", - вважає Трамп.

Він наголосив, окремі штати дійсно зазнали потужних спалахів, хоча спочатку ситуація там була достатньо контрольованою.

"Але з усіма зусиллями, які ми вживаємо, з усіма ліками, які зараз готуються та, врешті-решт, з появою вакцини ми дуже скоро будемо у гарному стані", - додав президент.

Водночас Трамп розкритикував прогнози експерта Ентоні Фаучі — директора Національного інституту алергічних та інфекційних захворювань США. Той вважав, кількість нових випадків може зрости до 100 тисяч за добу.

Американський лідер зауважив, що Фаучі нібито радить робити неправильні речі. Наприклад, експерт не рекомендував закривати сполучення з Китаєм, однак у Білому домі це все одно зробили, що дозволило запобігти більшій смертності.

Станом на 8 липня у США зареєстрували близько 3 мільйонів випадків COVID-19.

Як повідомляв ONLINE.UA, племінниця чинного американського лідера Мері Трамп через суд намагається отримати дозвіл на вихід своєї книги, у якій вона планує оприлюднити шокуючі дані про очільника Білого дому. Згідно з останніми даними, книга має красномовну назву "Занадто багато і ніколи не вистачає: як моя сім’я створила найнебезпечнішу людину у світі".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?