Гороскоп на 09 липня для всіх знаків зодіаку
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Гороскоп на 09 липня для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 09 липня для всіх знаків зодіаку
Джерело:  online.ua

Діва - це не співвідношення ваги і зросту, - це співвідношення інтелекту, смаку і впевненості в собі. Діви швидко втомлюються бути сильними жінками, втомлюються "розуміти", "входити в положення", "пробачати". Діви іноді просто ненавидять себе за те, що все сприймають занадто близько до серця.

Обійми - це, мабуть, одна з найпалкіших форм прояву любові для Лева, бо ви відчуваєте себе у безпеці і близько до людини. Таке відчуття, що всі печалі пішли, і це одне з найбільш приголомшливих відчуттів в світі. багатьох жінок турбує питання: "Як утримати чоловіка?" Але жінки-Леви знають, що якщо хочеш бути справді щасливою - не варто жити з чоловіком, якого потрібно утримувати.

Близнюків можна здивувати лише любов'ю. Справжньою, щирою, без обману і зради. А решта Близнюки вже бачили. Близнюки не люблять нав'язуватися. Коли вони відчувають, що людина ставиться до них не так як раніше, вони починають віддалятися. жінки-Близнюки люблять впевнених чоловіків. Сміливих, наділених мізками. Чоловіків, які вирішують, беруть відповідальність, швидко розуміють, не сумніваються, створюють, не руйнують, думають і ведуть тебе за собою. жінок-Близнюків неможливо перевиховати. Вони, як хвилі, можуть лише розбитися об скелю під назвою "справжній чоловік" і заспокоїтися.

Читайте щоденний

гороскоп на кожен день

для всіх знаків зодіаку на нашому сайті. Гороскоп на сьогодні, 09 липня, для всіх знаків зодіаку читайте далі в нашому матеріалі.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Гороскоп на 09 июля 2020 року для Овнів

Любовний гороскоп для Овнів

Сьогодні ваші стосунки з коханою людиною будуть настільки не схожі на ті, що називають «нормальними», що в якийсь момент вам стане страшно: а що все добре, не треба хоч на секунду згадати про встановлених суспільством нормах. Що ж, питання серйозний і цікавий. Обговоріть його як-небудь на дозвіллі.

Кулінарний гороскоп для Овнів

Сьогодні ви можете дозволити собі бути трохи старомодним. По-перше, це додасть вам неповторної чарівності, по друге - кулінарне вираз вашої старомодності обіцяє бути вельми вдало. У самому справі, старозавітні пончики з полуничним варенням, або яка-небудь сьомга по-царськи, помітно смачніше гумової мармеладкі і гамбургера, які характеризують дні сьогоднішні.

Гороскоп здоров'я для Овнів

В цей день вас можуть переслідувати головні болі. Ймовірно, вашому організму пора вже дати можливість як слід відпочити. А для цього одного лежання на дивані буде недостатньо, спробуйте змінити обстановку.

Бізнес-гороскоп для Овнів

В цей день вам буде дуже непросто переконати себе в тому, що ваші трудові подвиги насправді подвигами і не є. Ви будете здаватися собі незрозумілим і неоціненим героєм, у зв'язку з чим у вас можуть виникнути деякі тертя з начальством.

Загальный гороскоп для Овнів

Якщо ви відчуваєте себе жертвою обставин, пошукайте кого-небудь з кислим виразом обличчя, і подумайте, чи хочете ви виглядати так само. Не слід жаліти себе занадто сильно.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Гороскоп на 09 июля 2020 року для Телеців

Гороскоп здоров'я для Тельців

Нині не витрачайте свою енергію на дрібниці, адже участь у суперечках вам навряд чи додасть здоров'я, а якщо відчуваєте надлишок сил, то краще використовуйте його з користю, наприклад, в басейні або спортзалі.

Кулінарний гороскоп для Тельців

Сьогодні вам потрібна риба. Причому не проста, а річкова. Бажано - свіжо виловлена (втім, це завжди бажано). Ідеальним варіантом була б потрійна вуха з окунів, але, враховуючи складність приготування і, відповідно, малу доступність даного страви, можна з'їсти що-небудь простіше. Зійде, скажімо, фарширована щука. Або запечений судак.

Загальный гороскоп для Тельців

Сьогоднішній день буде тихим, спокійним і досить продуктивним, якщо, звичайно, вам вдасться змусити себе щось зробити. А ось це, якраз, і може виявитися непросто.

Любовний гороскоп для Тельців

В цей день вам як ніколи в нагоді знання деяких дрібниць з життя вашого улюбленого людини. Нехай навіть його біографія – не сама захоплююча історія у Всесвіті, вам доведеться її сьогодні пригадати від і до, щоб в потрібний момент проявити себе потрібним знанням.

Бізнес-гороскоп для Тельців

Якщо сьогодні вам захочеться відкласти заплановану зустріч, женіть геть від себе свою лінь. Зараз не час відмовлятися від даного слова, що б не було для вас виправданням. Зустріч принесе вам дуже багато користі, ви самі в цьому переконаєтеся ближче до її закінчення.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Гороскоп на 09 июля 2020 року для Близнюків

Загальный гороскоп для Близнюків

Не поспішайте з прийняттям важливого рішення. Сьогоднішній день краще присвятити роздумам.

Любовний гороскоп для Близнюків

Сьогодні ваш улюблений людина буде прагнути до лідерства у вашому тандемі, причому найчастіше самими що ні на є грубими і незграбними методами. Постарайтеся віддати йому бажану пальму першості без бою, інакше бій буде важким, безглуздим і нещадним.

Гороскоп здоров'я для Близнюків

Сьогодні для Близнюків не буде ніяких перепон і перешкод, тому варто нарешті звернутися до лікаря, до якого ви давно не могли записатися і зробити нарешті рішучий крок у бік поліпшення вашого здоров'я.

Кулінарний гороскоп для Близнюків

Сьогодні вас може потурбувати стан тієї частини організму, яка відповідає за переварювання їжі. Можливо, вона відмовиться працювати належним чином, наклавши серйозні обмеження на ваш стіл. Намагайтеся не перевантажувати шлунок надміру рясною їжею, краще їсти частіше більш дрібними порціями. Сьогодні дуже бажана капуста цвітна капуста або брокколі, тільки соус негострий вибирайте.

Бізнес-гороскоп для Близнюків

Сьогодні вам не доведеться довго вмовляти ваше начальство на те, щоб воно підняло вам зарплату, виплатило належну вам премію або просто виконав якусь свою давню обіцянку. Може бути, тому що начальства на місці не виявиться, а можливо, і з якоїсь іншої причини.

Рак (22 червня - 22 липня)

Гороскоп на 09 июля 2020 року для Раків

Любовний гороскоп для Раків

Сьогодні ви зрозумієте, що ваш улюблений чоловік перестав цілком і повністю від вас залежатиме і є цілком самостійною одиницею суспільства. Не можна сказати, що вас це дуже засмутить або дуже порадує, але факт залишиться фактом. І з ним доведеться змиритися.

Загальный гороскоп для Раків

Нині ви будете сповнені рішучості досягти деякої нікому, в тому числі, можливо, і вам, невідомої мети. Однак, горе тому, хто посміє засумніватися в успішності ваших дій.

Гороскоп здоров'я для Раків

Нині у вас буде таке враження, що все валиться з рук, а справа може бути в недостатній кількості споживаних вами вуглеводів. Без них, знаєте, мізки працюють погано. З'їжте чого-небудь солоденького.

Кулінарний гороскоп для Раків

Сьогодні вам було б вкрай нешкідливо з повагою ставитися до думки інших людей. Принаймні у всьому, що відноситься до області поглинання їжі. Пропустивши повз вуха цінну пораду, ви цілком можете легко і витончено пройти повз на рідкість смачної страви - і навіть про це ніколи і не дізнатися. Втім, можливо, це й непогано - ціна на цей витвір кулінарного мистецтва буде немаленькою.

Бізнес-гороскоп для Раків

Сьогодні не виключені конфлікти з начальством, тому, якщо ви не хочете потрапити під гарячу руку шефа, краще не висовуватися і тихо і методично займатися своїми обов'язками. І не здумайте сьогодні просити підвищення окладу, наслідки можуть бути самими непередбачуваними.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 09 июля 2020 року для Левів

Загальный гороскоп для Левів

Сьогодні вам категорично протипоказані поспіх і азарт. І те й інше може довести вас до вельми плачевного стану.

Бізнес-гороскоп для Левів

Сьогодні ніхто не допоможе вам в вирішенні ваших проблем насущних краще, ніж ваші друзі. З ними порадитися буквально на будь-яку тему: від методології здійснення того або іншого процесу на роботі до налагодження добропорядних відносин з колегами. Головне – не боятися.

Гороскоп здоров'я для Левів

Сьогодні вам не варто їсти морепродукти, особливо в сирому вигляді. Так, похід в суші-бар краще відкласти хоча б на пару днів, а поки звернути найпильнішу увагу на фрукти та овочі: вони для вас зараз куди корисніше.

Кулінарний гороскоп для Левів

Відмінний день для любителів ганяти чаї. Можна починати прямо з раннього ранку, в цьому випадку ви цілком можете встигнути перепробувати всі основні його види.

Любовний гороскоп для Левів

Леви, не піддавайтеся на провокації. Положення небесних світил таке, що в цей день неприємності можуть виходити від ваших батьків, або від батьків вашої другої половини. Ваші тато й мама, ймовірно, обговорювати не кращі сторони вашої половини, причому при вас. Захищайте своє сімейне щастя - вони не просто не праві - вони взагалі не повинні втручатися в ці питання!

Діва (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 09 июля 2020 року для Дів

Кулінарний гороскоп для Дів

Ковбаса і сосиски, звичайно, не зовсім те, що слід рекомендувати до вживання, проте зірки вперто радять сьогодні харчуватися саме ними. Бути може, вам пощастить знайти особливо якісні та смачні...

Любовний гороскоп для Дів

Сьогодні вашій коханій людині захочеться ближче познайомитися з дорогими вам людьми. Якщо ви вважаєте, що знайомство буде приємним для всіх сторін, постарайтеся організувати зустріч з максимальною оперативністю, поки ентузіазм не пропав.

Бізнес-гороскоп для Дів

Сьогодні зірки настійно рекомендують вам побоюватися недоброзичливців, які напевно не захочуть простягнути вам руку допомоги в скрутну хвилину, а, навпаки, сприятимуть настання цієї важкої хвилини. Ваше завдання - гідно вийти із ситуації.

Загальный гороскоп для Дів

Приготуйте, на всяк випадок, жилетку. Велика ймовірність того, що ви зустрінете сьогодні людину, якій гостро необхідно в неї виплакатися.

Гороскоп здоров'я для Дів

В цей день нові методики лікування старих хвороб, можливо, допоможуть Дівам зробити серйозний і важливий крок у боротьбі з ними. Однак не варто експериментувати, якщо метод не викликає довіри фахівців, які викликають довіру у вас.

Терези (24 серпня - 23 вересня)

Гороскоп на 09 июля 2020 року для Терезів

Кулінарний гороскоп для Терезів

Каші - ось девіз сьогоднішнього дня. На сніданок з'їжте порцію вівсянки імені Сера Генрі, на обід - що-небудь з гречаною кашею в якості гарніру, на вечерю... В принципі, можете зовсім не вечеряти - сьогодні вам це не зашкодить. Якщо ж організм буде наполягати - нагодуйте його тією ж гречкою. Бажано - з молоком, якщо, звичайно, ваш організм його перетравлює (на жаль, цим може похвалитися далеко не кожен).

Бізнес-гороскоп для Терезів

Навіть не намагайтеся сьогодні спланувати собі якесь розвага на вечір: роботи в цей день буде стільки, що вам ще, дуже ймовірно, доведеться залишитися і після роботи, доробити всю документацію і вкластися в терміни здачі проекту, над яким ви працюєте.

Загальный гороскоп для Терезів

Сьогодні ви будете втіленням ідеального поєднання оптиміста з реалістом. Досить дивний гібрид, але, безумовно, симпатичний.

Гороскоп здоров'я для Терезів

У цей день генеральна прибирання у власній квартирі могла б стати запорукою того, що ви уникнете неприємних наслідків алергії на пил, яка зараз дуже ймовірна. І, до речі, забиратися можна в масці.

Любовний гороскоп для Терезів

Сьогодні сприятливий буде спільний інтелектуальний труд. Можна порозгадувати кросворди, подивитися телевікторину або вирішити завдання з математики за той клас, за який ви ще математику пам'ятаєте. Загалом, дайте вашим мізкам їжі! Однією на двох.

Скорпіон (24 вересня - 23 жовтня)

Гороскоп на 09 июля 2020 року для Скорпіонів

Кулінарний гороскоп для Скорпіонів

Ви потребуєте певної кількості змін. Якщо міняти спосіб життя, оточення або кліматичний пояс вам поки не хочеться, а житло і гардероб - дорого, цілком можете обмежитися зміною уподобань в кулінарному плані. Ви любите французьку кухню? Тоді перемикайтеся на грузинську. Втім, якщо і це вас не влаштовує, залишається сподіватися, що погода зміниться.

Загальный гороскоп для Скорпіонів

Озирніться назад сьогодні, це допоможе вам прояснити погляд у майбутнє. З цього дня добре починати нові справи - вони швидко і успішно прийдуть до завершення.

Бізнес-гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні ви явно тільки те й робитимете, що шукати пригод на свою голову. Тільки будьте обережні: через брак динамізму і гострих відчуттів у повсякденному житті ви можете трохи забутися і перейти межу дозволеного і просто вплутатися в неприємну авантюру.

Гороскоп здоров'я для Скорпіонів

Нині Скорпіонам варто звернути увагу на колір обличчя, можливо, з ним щось не в порядку. Щоб вирішити цю проблему вам просто необхідно більше бувати на природі.

Любовний гороскоп для Скорпіонів

У вас в планах відпочинок від сім'ї? Його не варто починати з цього дня, навпаки, нині слід досить відчутний час витратити на рідних. Причому не просто пообідати разом і посидіти перед телевізором, а зайнятися справами.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Гороскоп на 09 июля 2020 року для Стрільців

Гороскоп здоров'я для Стрільців

В цей день вам на користь піде образливе вживання фруктів і овочів. Постарайтеся зробити все можливе для того, щоб вони поєднувалися у ваших стравах з максимумом фантазії, вигадки і гармонійності смаку.

Любовний гороскоп для Стрільців

Сьогодні вашій коханій людині буде невтямки, що ви затіваєте щось для того, щоб його життя стало ще яскравіше, радісніше і насиченішим. Тому починайте, нічого не боячись: сюрприз повинен буде вийти обмінним. Якщо, звичайно, все піде за планом.

Кулінарний гороскоп для Стрільців

Сьогодні вам доведеться багато думати, а цей процес як не можна краще поєднується з неквапливим прийомом їжі. Важливо лише вибрати що-небудь таке, поїдання чого не забирало б уваги сама по собі, поєднуючи гідні смакові якості з зручністю поглинання і, бажано - відносної диетичностью, щоб у разі, якщо роздуми затягнуться, трапеза не позначилася на вашому самопочутті. Все вказує на спагетті.

Бізнес-гороскоп для Стрільців

Нині можуть помінятися ваші взаємини з кимось з учасників робочого процесу (а то і з декількома відразу). Варто докласти зусилля до того, щоб зміни відбулися не в гіршу сторону.

Загальный гороскоп для Стрільців

Сьогоднішні події повинні зіграти вам на руку, треба лише зметикувати, як свою перевагу використовувати. Але не витрачайте на роздуми занадто багато часу - ситуація дуже швидко змінюється.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Гороскоп на 09 июля 2020 року для Козерогів

Загальный гороскоп для Козерогів

Остерігайтеся неочікуваних рішень і, тим паче, необдуманих дій. Поки Місяць перебуває в нинішньому положенні, ваш вогненний дух буде давати більше диму, ніж тепла.

Бізнес-гороскоп для Козерогів

У цей день ви можете несподівано для себе підняти свої стосунки з начальником на більш дружній, неофіційний рівень. Тільки не здумайте користуватися такою зміною до вас, будьте благородні і цінуєте, що ваш шеф вам так довіряє.

Любовний гороскоп для Козерогів

Якщо ваш улюблений чоловік не сприймає якусь інформацію, яку ви хочете до нього донести, це зовсім не означає, що вона йому нецікава або неактуальна. Можливо, він просто дуже втомився для того, щоб чути і слухати когось крім себе. Увійдіть в його становище.

Кулінарний гороскоп для Козерогів

Сьогоднішній день пахне авантюризмом. Він буде відчувається у всіх ваших діях, в тому числі - і в способі насичення організму їжею. Навіть якщо ви не підете на пошуки їжі та пригод у віддалений район міста, щось нестандартне неодмінно відбудеться. Не виключено, що навіть без вашої участі. Самі спробуйте - замовте простецький біфштекс з картоплею і подивіться, що буде. Цікаво ж...

Гороскоп здоров'я для Козерогів

Нині ваше перевтома дасть про себе знати. Зосередитися на якійсь важливій справі і зібратися з думками буде для вас сьогодні досить важкувато. Вам просто потрібна перепочинок, дозвольте собі відпочити.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Гороскоп на 09 июля 2020 року для Водоліїв

Бізнес-гороскоп для Водоліїв

Сьогодні тримайтеся до останнього і не здумайте перекладати свої обов'язки на плечі ваших колег. Вони і так вже багато раз виручали вас і в цей день ви ризикуєте опинитися в такій ситуації, коли вам відмовлять у допомозі. Розумно розподіляйте свої сили і час.

Загальный гороскоп для Водоліїв

Не використовуйте сьогодні підвищені тони свого голосу. По-перше, це шкідливо для голосових зв'язок, а по-друге, той чоловік, на якого ви збираєтеся накричати, зовсім того не заслуговує.

Гороскоп здоров'я для Водоліїв

В цей день Водоліям слід було б постежити за рівнем холестерину. Якщо ви давно не вимірювали його, то зараз саме час перевірити, як справи. Можливо, вам доведеться поміняти щось в харчуванні.

Кулінарний гороскоп для Водоліїв

Не варто йти на кухню, якщо вам чомусь не хочеться. Готувати через "не можу" сьогодні не можна, краще з'їсти що-небудь покупне. Інша справа, якщо настрій дозволяє..

Любовний гороскоп для Водоліїв

Так, ви витрачаєте більше грошей, ніж зазвичай – причому аж ніяк не на речі першої необхідності. Але ви ж маєте право себе побалувати! Вашій половинці, напевно, краще не знати про те, куди пішла чергова велика купюра. Інакше скандалу не уникнути. Хай краще думає, що її і зовсім не було.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Гороскоп на 09 июля 2020 року для Риб

Загальный гороскоп для Риб

Сьогодні вам не варто нічого міняти в манері своєї поведінки. Найменші зміни можуть викликати дуже сильну і не зовсім адекватну реакцію людей, які будуть її спостерігати.

Любовний гороскоп для Риб

У вас є мета, і ви до неї йдете з завидною завзятістю, не помічаючи перешкод. Тільки не вважайте бажаний результат за чергову перешкоду і не знесіть і його заразом, а то ймовірність такого результату більш ніж велика. Якщо поостережетесь - щастя в любові вам гарантовано. На цей день і на багато наступних.

Бізнес-гороскоп для Риб

Сьогодні вам важко буде впоратися з навалив на вас обсягом роботи в якийсь обмежений термін: вам постійно буде хотітися, щоб вам надали ще хоч трохи додаткового часу. Але, на жаль, у цей день таких подарунків не очікується, і ви будете змушені розібратися з усім у дуже стислий період.

Гороскоп здоров'я для Риб

Сьогодні під час робочого дня не забувайте час від часу робити зарядку. Розминайте м'язи шиї, розслабте очі, пройдіться від комп'ютера до комп'ютера, не засиджуйтеся надовго на одному місці.

Кулінарний гороскоп для Риб

На сніданок сьогодні краще з'їсти що-небудь зовсім легке, типу йогурту. На вечерю - кілька фруктів (яблуко з бананом, наприклад). А ось в обід рекомендується відтягнутися по повній програмі. І ні в якому разі не слід забувати про десерт - без нього вважати обід повноцінним буде абсолютно неможливо.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?