"Динамо" виграло Кубок України в матчі з "Ворсклою": видовищне відео голів
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Динамо" виграло Кубок України в матчі з "Ворсклою": видовищне відео голів

"Динамо" виграло Кубок України в матчі з "Ворсклою": видовищне відео голів
Джерело:  online.ua

Напередодні відбувся фінальний матч за Кубок України, який є особливим і урочистим трофеєм сезону Української прем'єр-ліги, за який боролися команди "Динамо" і "Ворскла". Основний і додатковий час гри завершився з рахунком 1:1, тому суперники повинні були визначити переможця за допомогою серії 11-метрових ударів. В результаті київське "Динамо" виграло Кубок України. Подивитися відео голів матчу "Динамо" - "Ворскла" можна на ONLINE.UA.

За "Динамо" грали: Бущан - Кендзьора, Шабанов, Сирота, Миколенко - Сидорчук, Шепелев, Буяльський - Де Пена, Цітаішвілі - Вербич. В запасі були: Бойко, Кадір, Сіль, Шапаренко, Циганков, Андрієвський, Караваєв, Русин, Дуелунд.

За "Ворсклу" грали: Резник, Пердута, Чеснаков, Альюне, Сапай, Скляр, Пуцлін, Якубу, Кані, Кулач, Степанюк. Запасні: Ткаченко, Байенко, Опанасенко, Луїзао, Шехіч, Дитина, Васін, Кравчук, Ісенко.

Перший гол в матчі забила команда "Ворскла". На 11-й хвилині першого тайму Руслана Степанюк забив м'яч у ворота суперників з декількох метрів. "Динамо" відігралося на 28-й хвилині. Зрівняв рахунок матчу Беньямін Вербич - він забив гол з розвороту з шести метрів.

У другому таймі команди так і не змогли вирватися вперед, після чого поєдинок перейшов в овертайм, який також пройшов без голів. У підсумку, трофей був розіграний в серії пенальті. Обидві команди забили по п'ять перших основних ударів і по два додаткових. Потім воротарі відбили пенальті Сапая з "Ворскли" і Миколенко з "Динамо". На дев'ятому ударі полтавчанин Баєнко відправив м'яч вище поперечини, а ось динамівець Артем Шабанов потужно забив м'яч у сітку. Рахунок гри - 1:1 в основний час і 8:7 в серії пенальті.

Таким чином, команда Динамо виграла Кубок України, до речі, 12 раз в історії. Полтавська "Ворскла" залишиться в історії лише в якості фіналіста даного сезону.

Раніше ONLINE.UA публікував повне відео матчу "Динамо" - "Шахтар", які в очному поєдинку з'ясовували, хто більше гідний місця в наступній Лізі чемпіонів. У напруженій грі перемогу вирвав "Шахтар", якому київське "Динамо" на своєму полі проігало з рахунком 2: 3.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?