Найбільші груди країни - в Україні встановлено дивовижний рекорд
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Найбільші груди країни - в Україні встановлено дивовижний рекорд

Найбільші груди країни - в Україні встановлено дивовижний рекорд
Джерело:  online.ua

9 липня в Києві встановили новий рекорд України в категорії "Найбільші жіночі натуральні груди". Новою рекордсменкою стала представниця модельного бізнесу Міла Кузнєцова, яка згідно з висновком представників Національного реєстру рекордів України має груди 13 розміру з обхватом 135,5 см. Для підтвердження натуральності грудей нова рекордсменка пройшла попередній медичний огляд, за висновком якого побила попередній рекорд України, який зафіксував найбільші натуральні груди в країні в обхваті 128 см. Про новий рекорд України повідомила представниця Національного Реєстру Рекордів Лана Вєтрова, яка опублікувала фото переможниці, передає ONLINE.UA.

Як відомо, Міла Кузнєцова подала заявку на український рекорд найбільших натуральних грудей ще в червні. Жінка від природи має 13 розмір і була впевнена, що серед українських жінок це найбільший. Новий титул поповнить колекцію нагород Міли, яка вже володіє нагородами як "Міс світу Королева", "Міс Україна Всесвіт plus size", "Міс топ-модель Всесвіт plus size".

Українці в захваті від нової рекордсменки України. Вони вважають, що її формам позаздрить будь-яка королева.

"Краса! Ні, красотища!; Ось це рекорд !!! Супер!; Міла ви просто фантастично красива жінка; Такий рекорд точно довго не поб'ють", - коментують в мережі фото власниці найбільших натуральних грудей користувачі мережі.

Про Мілу Кузнєцову відомо, що їй 32 роки, родом вона з Полтавщини. Жінка має дві освіти - юридичну та економічну. Працює помічником адвоката і моделлю, а також активно займається спортом.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Україні встановлено новий рекорд за швидкістю випікання млинців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?