Гороскоп на 10 липня для всіх знаків зодіаку
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Гороскоп на 10 липня для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 10 липня для всіх знаків зодіаку
Джерело:  online.ua

У Раків немає часу, щоб ненавидіти тих, хто ненавидить їх, тому що вони занадто зайняті, люблячи тих, хто любить їх. Раки не беруть близько до серця ту критику, яка прозвучала з вуст людини, яка сама в цьому житті нічого не досягла. іноді в Раків вселяється 90-річна бабця. Вона бубонить і всіх ненавидить.

Діва - це не співвідношення ваги і зросту, - це співвідношення інтелекту, смаку і впевненості в собі. Діви швидко втомлюються бути сильними жінками, втомлюються "розуміти", "входити в положення", "пробачати". Діви іноді просто ненавидять себе за те, що все сприймають занадто близько до серця.

Для Водоліїв дуже часто все вирішує післясмак. У всьому. Все залежить від того, що відчуєш після. Після спілкування, після поцілунку, після сварки, після кави, після погляду. Це "після" багато в чому є визначальним.

Читайте щоденний

гороскоп на кожен день

для всіх знаків зодіаку на нашому сайті. Гороскоп на сьогодні, 10 липня, для всіх знаків зодіаку читайте далі в нашому матеріалі.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Гороскоп на 10 июля 2020 року для Овнів

Кулінарний гороскоп для Овнів

Якщо сьогодні, з ранку раніше, ваш організм захоче скуштувати порцію окрошки, запропонуйте йому трохи потерпіти. Навряд чи у вас будуть сили і бажання, щоб негайно вирушати на її пошуки і, тим більше, намагатися приготувати це блюдо самостійно. От увечері - інша справа. Знайти заклад, де подають окрошку, особливої праці для вас не складе.

Гороскоп здоров'я для Овнів

В цей день ваше самопочуття має бути стабільним, однак постарайтеся все-таки тримати руку на пульсі, оскільки стреси і сильні переживання можуть вибити вас з колії. Краще навчитеся зберігати спокій.

Бізнес-гороскоп для Овнів

Сьогодні треба кинути всі свої сили, щоб з успіхом впоратися зі своїми обов'язками. Якщо ви зможете встояти в цій нелегкій боротьбі з труднощами, з конкурентами, а іноді і з самим собою, то, поза всяких сумнівів, дуже скоро лавровий вінок буде прикрашати вашу голову.

Загальный гороскоп для Овнів

Ви заслуговуєте відпочинку, причому тривалого. Або, якщо вже зовсім ніколи, не дуже тривалого. Але негайно.

Любовний гороскоп для Овнів

А адже по суті ви знайомі не так давно. Особливо в масштабах Всесвіту. Однак сьогодні у вас створиться повне відчуття того, що знаєте ви один одного все життя і навіть трохи більше. І весь цей час ви були щасливі разом, так і зараз продовжуєте бути найщасливішою парою в світі. Постарайтеся зберегти це почуття. Адже воно приємне, правда?

Телець (21 квітня - 20 травня)

Гороскоп на 10 июля 2020 року для Телеців

Бізнес-гороскоп для Тельців

Сьогодні зірки не рекомендують вам поспішати з прийняттям важливих управлінських рішень. Надайте цей унікальний шанс вашим колегам: нехай вони за вас все вирішать, а ви потім оцініть оригінальність і придатність їх рішень. Багато зайців таким чином вб'єте.

Гороскоп здоров'я для Тельців

В цей день зірки настійно рекомендують Тельцям задуматися про те, наскільки правильно ви харчуєтеся. Якщо відповідь на це питання вас засмучує, треба терміново щось міняти. Можливо, для цього доведеться проконсультуватися з лікарем.

Любовний гороскоп для Тельців

Сьогодні вам дуже захочеться розповісти про свої проблеми представнику протилежної статі. Що ж, проблем з пошуками співрозмовника у вас не буде: він знайдеться досить швидко і більш ніж вдало. Але не боїтеся ви ділитися з ним найпотаємнішим, що у вас є?..

Загальный гороскоп для Тельців

Єдине, що може перешкодити вам досягти успіху сьогодні - це ваше небажання її досягати. Ви схильні перебільшувати стоять перед вами труднощі.

Кулінарний гороскоп для Тельців

Є свято - немає свята - не важливо. У будь-якому випадку, салат Олів'є (у нинішньому розумінні цього назви) нині буде дуже навіть до речі. Тільки не треба називати цим гордим ім'ям жалюгідну саморобку, в якій по якомусь непорозумінню присутній варена ковбаса або, того гірше, сосиски. Ніхто не сперечається, навіть сосиски можуть бути смачними, але заважати Божий дар і яєчню все ж не варто.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Гороскоп на 10 июля 2020 року для Близнюків

Гороскоп здоров'я для Близнюків

Намагайтеся правильно харчуватися. Якщо у вас є можливість добре пообідати, то не відмовляйтеся від неї. Не перекушуйте на ходу: так ви не тільки з'їсте набагато більше, але і користь від таких прийомів їжі буде досить невеликий!

Бізнес-гороскоп для Близнюків

Сьогодні всі найскладніші робочі проблеми з успіхом вирішаться за чашкою чаю або кави в затишному кабінеті. Постарайтеся взяти до уваги той факт, що як би добре вам у компанії не було, рано чи пізно від чашечки доведеться відірватися і приступити до виконання наміченого плану.

Загальный гороскоп для Близнюків

Сьогодні ви можете стати жертвою нав'язливої ідеї. Намагатися боротися з нею марно, так що розслабтеся. Навряд чи вона буде вже дуже дурна.

Кулінарний гороскоп для Близнюків

Картопляний день. Так, саме так. Сьогодні зірки рекомендують представникам вашого знаку зодіаку поглинати картоплю. У великих кількостях і в самих різних видах. Починаючи з вражаючою порції картоплі-фрі і закінчуючи... шматочком сирої. Втім, останнім варто захоплюватися навряд чи. Краще вже заковтнути порцію-іншу салату олів'є. У нього ж теж входить картопля.

Любовний гороскоп для Близнюків

Сьогодні вам варто взяти на себе частину обов'язків вашої другої половинки, бо вона буде справлятися з працею. Навіть якщо на вас будуть бурчати, що нічого ви не вмієте або скромно відмовлятися від допомоги, все одно ця допомога буде необхідна. Вам не важко, а дорогій вам людині приємно!

Рак (22 червня - 22 липня)

Гороскоп на 10 июля 2020 року для Раків

Бізнес-гороскоп для Раків

Коли у вас все безтурботно і в сімейному житті, і на роботі, оточуючі відчувають себе поряд з вами впевнено і спокійно, але варто лише чомусь стурбувати вас, як наприклад, сьогодні, то все навколо відразу ж відчують на собі ваш поганий настрій. Пожалійте хоча б своїх колег, вони ні в чому не винні.

Любовний гороскоп для Раків

Сьогодні вам належить досить відповідальний розмову з вашим коханою людиною, який в ідеалі повинен закінчитися прийняттям досить-таки важливих рішень і низкою серйозних висновків. Цілком можливо, він позначить нову віху в ваших стосунках. Втім, зовсім необов'язково.

Загальный гороскоп для Раків

Сьогодні ви будете дивним чином в останній момент уникати неприємностей, в таких ситуаціях, коли вони будуть здаватися вже абсолютно неминучими. Удача благоволить вам.

Гороскоп здоров'я для Раків

Організми Раків в більшості своїй будуть дуже ослаблені, так що навряд чи будуть зайві всілякі зміцнюють бадьорість духу кошти. Тільки не треба починати відразу з найбільш радикальних.

Кулінарний гороскоп для Раків

Від борошняних виробів, безумовно, товстіють. Але, тим не менш, є їх час від часу варто - навіть якщо ви всерйоз боретеся з власним організмом за поліпшення якості власної фігури. Питання лише в тому, скільки і чого варто з'їсти в цей конкретний день. Так от, сьогодні з'їдати трохи краще - не більше половини порції. А от щодо того, що саме, зірки сумніваються. Але, швидше за все, макарони цілком підійдуть.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 10 июля 2020 року для Левів

Загальный гороскоп для Левів

Плітки - це ж така краса. Треба бути вже зовсім безсовісний лицеміром, щоб заявляти, що вас, мовляв, вони зовсім не цікавлять. Сьогодні у вас є шанс насплетничаться досхочу, на кілька років вперед.

Гороскоп здоров'я для Левів

В цей день ваш організм особливо чутливий до негативного впливу міського середовища. Тому не дивно, якщо з-за поганого повітря до вечора у вас можуть виникнути сильні головні болі. Пощастить тим, хто завбачливо з міста поїхав.

Любовний гороскоп для Левів

День імені витребеньок, складочок і, як це зазвичай називають, телячих ніжностей. Сміливо можете називати вашого улюбленого людини золотком, пупсиком або пусечкой, нехай це і не в традиціях вашої пари. Сьогодні зірки дозволяють. Головне, як водиться, не переборщити.

Бізнес-гороскоп для Левів

Постарайтеся не відчувати себе обділеним. Що ж у вас є, чи не так? Фортуна не любить скаржників, а нині вона буде прислухатися до вас особливо уважно. Нехай навіть мрії ваші будуть виключно конструктивні — у них буде більше шансів справдитися.

Кулінарний гороскоп для Левів

Сьогодні вам не варто надто захоплюватися процесом поглинання їжі. Так, безумовно, процес цей вельми гідний і для організму необхідний, але у всьому треба знати міру. Тому сніданок, плавно перетікає в обід і ліниво переползающий на вечерю рекомендується відкласти до кращих часів. Бути може, коли-небудь вони настануть. Можливо, що навіть завтра.

Діва (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 10 июля 2020 року для Дів

Загальный гороскоп для Дів

Ви вже і так знаєте досить багато. Чим більше дрібних подробиць питання, що вас цікавить ви накопає, тим важче буде його осмислити. Сьогодні ви можете цілком довіряти інтуїції.

Кулінарний гороскоп для Дів

Якщо вам сказали, що їсти не бажають, можливо, так воно і є. От і чудово, не готуйте. А коли виникне закономірне питання про наявність у домі їжі - процитуйте відповідь на вашу пропозицію поїсти якомога ближче до тексту. Дивись - наступного разу не так часто доведеться розігрівати.

Гороскоп здоров'я для Дів

Сьогодні зірки не рекомендують вам їсти жирне, особливо якщо це жирне ще й рибне. Печінка тріски, наприклад, буде не найкращим для вас продуктом у цей день.

Бізнес-гороскоп для Дів

Сьогодні колегам знадобиться ваша допомога, тому не варто просити себе двічі, бо потім вам це може відгукнутися не найприємнішим чином. Просто надайте посильну допомогу, поділіться досвідом чи просто утешьте того, хто працює поруч з вами. Ваші добрі діла до вас ще повернуться.

Любовний гороскоп для Дів

Чим менше ви в цей день будете проявляти ініціативи, тим краще. На жаль, сьогодні вона для вас буде караною як ніколи. Нехай ваш улюблений чоловік сам знаходить оптимальні виходи з ситуації, а ваш голос буде лише дорадчим, без права прийняття остаточного рішення.

Терези (24 серпня - 23 вересня)

Гороскоп на 10 июля 2020 року для Терезів

Кулінарний гороскоп для Терезів

Ваш організм може заявити, що він страшенно голодний, в самий невідповідний для цього час. Щоб заспокоїти цього терориста від травлення, хоча б на півгодини до того моменту, поки не з'явиться можливість з'їсти що-небудь солідне, майте в запасі які-небудь сухарики або печенюшки. Крім того, нині вам неодмінно варто поласувати морозивом. Якщо, звичайно, вас не мучить ангіна.

Загальный гороскоп для Терезів

Стримайте свої бажання. Краще синиця в руці, ніж страус в пустелі.

Любовний гороскоп для Терезів

Сьогодні ваш улюблений чоловік захоче всіляко підвищувати вашу освіченість. Для цієї мети він порекомендує вам якусь дуже розумну книжку, зводить вас у музей або в театр. Швидше за все, у нього вийде зробити це все цікаво і ненав'язливо, так що боятися не варто.

Гороскоп здоров'я для Терезів

В цей день особливу турботу про своє здоров'я доведеться проявити тим, хто страждає якими-небудь захворюваннями сечостатевої системи. Зараз вам не варто відкладати візит до лікаря, краще діяти як можна більш оперативно.

Бізнес-гороскоп для Терезів

Сьогодні вам треба бути дуже дипломатичною і зуміти догодити всім, починаючи з прискіпливого начальника, закінчуючи новими вимогливими партнерами. Енергії у вас зараз предостатньо, так що розподіліть сили розумно, щоб довести до кінця всі заплановані справи.

Скорпіон (24 вересня - 23 жовтня)

Гороскоп на 10 июля 2020 року для Скорпіонів

Кулінарний гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні, судячи зі стану небосхилу, вам належить день великої їжі. Не суть важливо, який конкретно - головне, її має бути багато. Непогано, звичайно, заодно подбати про її смакових якостях. Про засвоюваності можна не думати. Саме час замовити найбільшу піцу.

Загальный гороскоп для Скорпіонів

Мрії слідують за вами невідступно, весь день не даючи спокою. Ніщо не буде вас дратувати як банальність. Ну що ж, це той самий настрій, коли можна зробити що-небудь корисне.

Любовний гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні ваші шанси «заразити» вашого улюбленого людини любов'ю до чогось того, що дорого вам, великі як ніколи. Чомусь саме в цей день він виявиться особливо сприйнятливим до ваших захопленим умовлянням, що не так вже й погано: загальні інтереси мають важливе властивість зближувати і без того близьких людей.

Бізнес-гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні вам варто ставитися до всього з гумором - до необхідності працювати тоді, коли на це немає ні найменшого бажання, в тому числі. Якщо ви не знайдете смішні сторони в тому, що відбувається, ви ризикуєте втратити здатність тверезо оцінювати ситуацію.

Гороскоп здоров'я для Скорпіонів

Нині особливо варто постежити за собою людей і проблемними венами. На всякий випадок профілактичні заходи можна вжити і тим Скорпіонам, які таких проблем не відчувають. Використовуйте спеціальні креми в комплексі з масажем і поки відмовтеся від утомливих для ніг занять.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Гороскоп на 10 июля 2020 року для Стрільців

Любовний гороскоп для Стрільців

Скажіть, Стрільці, не вважайте за працю, коли ви востаннє читали хорошу книгу? Не пригадаєте? Зірки радять вам зайнятися цим. Ви подасте дуже хороший приклад дітям. Вони побачать вас, нарешті, не за Марініної або Дашкової. Російська класика дозволить вам краще зрозуміти самих себе і світ навколо вас.

Кулінарний гороскоп для Стрільців

Ви будете схильні шукати, і що головне - знаходити проблеми на власну голову сьогодні. Не варто їсти особливо важких страв, уникайте складних салатів. Кращі пісна яловичина під легким цибульним соусом, на гарнір - смажена корінь селери. Закусити маринованим огірочком або грибочком, але не захоплюватися. Краще пиття - апельсиновий сік і коктейлі на його основі.

Загальный гороскоп для Стрільців

Сьогодні у вас може з'явитися враження, що оточуючі поголовно впали в дитинство. Єдине, що в такій ситуації можна зробити - це приєднатися до них.

Гороскоп здоров'я для Стрільців

В цей день вам слід відмовитися від підвищених фізичних навантажень, оскільки зараз ви можете зіткнутися з підвищеним артеріальним тиском. Подбайте про своє здоров'я і не перетруждайтесь на роботі.

Бізнес-гороскоп для Стрільців

Сьогодні ваше особисте життя буде вступати в конфлікт з громадською. Можливо, навіть у прямому сенсі: люди від яких ви залежите вдома і на роботі, можуть зустрітися і поговорити про вас. Навряд чи вам це потрібно.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Гороскоп на 10 июля 2020 року для Козерогів

Бізнес-гороскоп для Козерогів

Не поспішайте, не рубайте з плеча. Звичайно, якщо ви прямо сьогодні напишете заяву про звільнення за власним бажанням і якимось чином вручіть його шефові, завтра ви напевно будете вільною людиною. Але точно ви цього хочете?

Любовний гороскоп для Козерогів

Козероги жіночої статі сьогодні, ймовірно, можуть зустріти старих друзів або подруг дитинства, з якими вас коли-то пов'язувало дуже багато. Ваші розповіді про сімейну життя, чоловіка-працеголіка і слухняних дітей вселять в них тугу і смуток. Не звертайте увагу на їх реакцію - це лише біла заздрість (радійте, що не чорна).

Загальный гороскоп для Козерогів

Сьогодні ви будете сповнені вельми неспокійним видом енергії, який буде настійно вимагати негайного виходу. На шкоду чи на користь - залежить від того, наскільки жорсткий контроль за власними діями, вам вдасться встановити.

Гороскоп здоров'я для Козерогів

Нині не забувайте про свіжих овочах та фруктах: вони обов'язково повинні бути на вашому столі. Зовсім не обов'язково вживати їх у великій кількості: один - два фрукта в день дозволять вашому кишечнику нормально працювати.

Кулінарний гороскоп для Козерогів

До запропонованої вам сьогодні їжі слід поставитися з деякою часткою підозри. Особливо, якщо ви не дуже добре знайомі з творчістю цього кухаря. Швидше за все, все буде в порядку, однак, алергікам варто зайвий раз перестрахуватися, перепитавши, чи немає у поданому вам блюді того, чого вам не слід. Якщо алергії немає - їжте на здоров'я.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Гороскоп на 10 июля 2020 року для Водоліїв

Кулінарний гороскоп для Водоліїв

Сьогодні ви можете так багато часу витратити на обдумування оптимального складу меню, що часу на його виконання не залишиться, і ви змушені будете пригощати зголоднілих їдців нашвидкуруч зробленими бутербродами. Варто прагнути досконалості?

Загальный гороскоп для Водоліїв

Віддайтеся тому почуттю, яке так наполегливо вимагає виходу сьогодні. Добре б, звичайно, щоб це відчуття не виявилося люттю, але - вже як пощастить.

Любовний гороскоп для Водоліїв

В цей день будьте оригінальні і незвичайні. Забудьте про банальні способах залицяння, звичайних відповідях на компліменти з середньостатистичних чорно-сірих костюмах. Будьте виняткові, свіжі, оригінальні та екстравагантні! Ваш улюблений чоловік обов'язково це оцінить.

Бізнес-гороскоп для Водоліїв

У вас, здається, починається смуга невдач. І з начальником відносини не ладяться, і з новим проектом виникли труднощі, які щось ніяк не дозволяються. Втім, неможливо весь час бути на коні, краще підійдіть до цих проблем філософськи і знайдіть в ситуації позитивні сторони.

Гороскоп здоров'я для Водоліїв

Нині ніяких непередбачених поворотів подій через погіршення здоров'я вам чекати не слід, а, отже, і безпричинно турбуватися теж не варто. Сьогодні у вас очікується хороший день.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Гороскоп на 10 июля 2020 року для Риб

Кулінарний гороскоп для Риб

Нині вам зовсім не потрібні якісь поради. Ви і так будете чудово знати, чого хочете, що вам потрібно, і на що ви можете розраховувати. Добре б ще, щоб ці три пункти знаходилися у відносному відповідно, хоча б в гастрономічній сфері. Якщо є можливість нікуди не ходити за їжею, нею найкраще скористатися, нехай інші бігають, а ви спокійно посидьте.

Бізнес-гороскоп для Риб

Нині світила не мають нічого проти того, щоб ви ризикнули. Це вам як мінімум не зашкодить, а може навіть і вигоду принесе. Проте ставити на кін вам слід лише те, чим ви дійсно маєте право розташовувати.

Гороскоп здоров'я для Риб

Сьогодні будь-якого роду негативні емоції будуть повертатися до Риб як бумеранг. Постарайтеся зробити все можливе для того, щоб не запускати ці бумеранги: вони не принесуть вам бадьорості і здоров'я.

Любовний гороскоп для Риб

Постарайтеся сьогодні реагувати максимально швидко і адекватно на будь-яке слово вашого улюбленого людини, на будь-якій його жест або знак. Від швидкості вашої реакції залежатиме ваше спільне благополуччя хоча б на цей день. Можливо, і на кілька наступних.

Загальный гороскоп для Риб

Голова у вас сьогодні буде працювати дуже і дуже непогано, але в нетривиальном напрямку. Намагаючись зрозуміти, чи, того гірше, пояснити причину цього, ви лише витратите час даремно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?