Жеребкування Ліги чемпіонів - перші результати про довгоочікувані матчі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Жеребкування Ліги чемпіонів - перші результати про довгоочікувані матчі

Жеребкування Ліги чемпіонів - перші результати про довгоочікувані матчі
Джерело:  online.ua

Матчі Ліги чемпіонів після вимушеної перерви продовжаться у серпні цього року. У п'ятницю, 10 липня, УЄФА провела жеребкування поміж командами. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на підсумки цього жеребкування.

Організатори найпрестижнішого клубного турніру Європи визначали матчі 1/4 та 1/2 фіналу. За оприлюдненими даними, у чвертьфіналі гратимуть наступні пари:

  • "Реал Мадрид" / "Манчестер Сіті" — "Ліон" / "Ювентус"

  • "РБ Лейпциг" — "Атлетико"

  • "Наполі" / "Барселона" — "Челсі" / "Баварія"

  • "Аталанта" - ПСЖ

У півфіналі гратимуть такі команди:

  • "Реал Мадрид" / "Манчестер Сіті" - "Ліон" / "Ювентус" — "Наполі" / "Барселона" - "Челсі" / "Баварія"

  • РБ Лейпциг - "Атлетико" — "Аталанта" - ПСЖ

Нещодавно представники УЄФА визначилися з форматом проведення матчів після довготривалого карантину. Він отримав певні зміни. Наприклад, відомо про проведення завершальної стадії турніру у форматі "фіналу восьми".

Місцем проведення усіх матчів з чвертьфіналу стане Лісабон, там їх прийматимуть стадіону "Ештадіу да Луш" та "Жозе Алваладе". Вони відбудуться за наступними датами:

  • 7-8 серпня - матчі-відповіді 1/8 фіналу;

  • 12-15 серпня - чвертьфінали (Лісабон);

  • 18-19 серпня - півфінали (Лісабон);

  • 23 серпня - фінал ("Ештадіу ду Бенфіка", Лісабон).

Нагадаємо, на початку весни матчі вже почали проводити без глядачів через поширення коронавірусу COVID-19. Пізніше від них зовсім відмовилися — зупинили міжнародні ліги та національні турніри. Станом на липень внутрішні чемпіонати поновили у багатьох країнах, однак глядачів все ж таки не допускають на трибуни.

Як повідомляв ONLINE.UA, відбувся фінальний матч за Кубок України, який є особливим і урочистим трофеєм сезону Української прем’єр-ліги, за який боролися команди "Динамо" і "Ворскла". Основний і додатковий час гри завершився з рахунком 1:1, тому суперники повинні були визначити переможця за допомогою серії 11-метрових ударів. В результаті київське "Динамо" виграло Кубок України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?