Ми зупинили це - Трамп шокував заявою про атаку проти Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Ми зупинили це - Трамп шокував заявою про атаку проти Росії

Ми зупинили це - Трамп шокував заявою про атаку проти Росії
Джерело:  online.ua

Американські спецслужби у 2018 році завдали потужного удару проти російської так званої "фабрики тролів". Факт випаду підтвердив в інтерв'ю президент Дональд Трамп. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Washington Post.

За словами журналіста Марка Тіссена, президент відповів ствердно на питання про те, чи він санкціонував кібератаку.

Трамп стверджував, що його попередник Барак Обама ще до виборів нібито знав про маніпуляції Кремля. Водночас той нічого не заподіяв у відповідь, оскільки був впевнений у перемозі демократки Гілларі Клінтон.

Американський лідер додав, коли ухвалював рішення про кібератаку, він користувався даними розвідки, які відносилися до втручання РФ у виборчий процес.

"Послухайте, ми зупинили це", - резюмував Трамп.

Він назвав кібератаку елементом політики протистояння Кремлю. Іншими елементами політик назвав постачання зброї Україні, супротив проти будівництва "Північного потоку-2".

Нагадаємо, у лютому 2019 року згадане видання з посиланням на анонімних посадовців проінформувало, що у 2018 році Агентство інтернет-досліджень втратило доступ до інтернету, оскільки "намагалося посіяти розбрат між американцями". Цей збій спостерігався на проміжних виборах того року.

Нагадаємо, Трамп отримав президентську посаду за підсумками виборів 2016 року. З того часу неодноразово спалахував скандал, пов'язаний з причетністю Кремля до його перемоги.

Як повідомляв ONLINE.UA, племінниця чинного американського лідера Мері Трамп через суд намагається отримати дозвіл на вихід своєї книги, у якій вона планує оприлюднити шокуючі дані про очільника Білого дому. Згідно з останніми даними, книга має красномовну назву "Занадто багато і ніколи не вистачає: як моя сім’я створила найнебезпечнішу людину у світі".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?