Вражаючий курйоз на рингу - боксери влаштували одночасний подвійний нокдаун
Категорія
Спорт
Дата публікації

Вражаючий курйоз на рингу - боксери влаштували одночасний подвійний нокдаун

Вражаючий курйоз на рингу - боксери влаштували одночасний подвійний нокдаун
Джерело:  online.ua

У Сполучених Штатах провели бій між боксерами Корі Чемпіоном та Пітером Кортесом. Ця подія відзначила вкрай рідкою спортивною ситуацією. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на оприлюднений відеоролик.

За наявними даними, бій відбувся у Лас-Вегасі у рамках вечора професійного боксу, який організувала компанія Top Rank.

На рингу зійшлися малодосвідчені боксери. Чемпіону вдалося здолати опонента вже під час першого раунду — завдяки технічному нокауту. Утім, найцікавіший інцидент стався до нього.

Боксери якимось чином влаштували один одному нокдаун, це сталося буквально одночасно.Вони вдарили один одного по обличчю дзеркально, що призвело до одночасного падіння.

Наразі в активі Корі Чемпіона дві перемоги на професійному рингу та три поразки. Його опонент Пітер Кортес програв вже двічі та має також дві перемоги.

Нагадаємо, професійний спорт, зокрема й у США, лишався тривалий час паралізованим через пандемію коронавірусу COVID-19. Поширення інфекції зірвало двобої бійців топрівня.

Наприклад, на американському континенті повинне був пройти бій українця Василя Ломаченка з Теофімо Лопесом. Його перенесли з 31 травня на невизначений термін. Лише нещодавно промоутери узгодили попередню дату - 19 вересня.

Як повідомляв ONLINE.UA, спортивне видання The Ring склало новий рейтинг найкращих боксерів сучасності. У ньому знайшлися місця одразу для двох українських чемпіонів — Олександра Усика та Василя Ломаченка.

Експерти відібрали п’ятьох боксерів, які відносяться до різних вагових дивізіонів. Першу сходинку надали мексиканському бійцю Саулю Альваресу — чемпіону WBA у другій середній вазі. Інші деталі - за посиланням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?