Донбас їх не цікавить - Київ розкрив шокуючі плани Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Донбас їх не цікавить - Київ розкрив шокуючі плани Путіна

Донбас їх не цікавить - Київ розкрив шокуючі плани Путіна
Джерело:  Головком

Російський уряд насправді не зацікавлений у володінні окупованими районами Донбасу. У Кабміні вважають, таким чином Кремль намагається створити надмірні проблеми для України. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Главком".

За словами віцепрем'єр-міністра Олексія Резнікова, що очолює Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, таким чином Москва також звертає на себе увагу світу.

"Вони не є територією РФ, бо їй непотрібні. Якщо на Крим росіяни око поклали як на свою територію, то частково окупований Донбас не був їхньою ціллю. Це засіб мотати нам нерви і щоб весь світ звернув на росіян увагу: мовляв, ну розмовляйте ж з нами", - підкреслив він.

Російська влада викачує з ОРДЛО усі наявні ресурси, однак нічого не вкладають

"Донбас їх не цікавить, вони до нього ставляться як вже навіть не до колонії. Вони якось підтримують там бюджет, але питання не стоїть, щоб там щось розвивати. Принаймні, я про це не чув, а я маю багато інформації з окупованих територій. Тут не потрібно бути навіть великим розвідником – просто люди пишуть", – додав Резніков.

Нагадаємо, Крим лишається окупованим фактично з лютого 2014 року. Навесні російський агресор вдарив по Донбасу, в окупації лишають Донецьк, Луганськ та окремі райони відповідних областей.

Резніков у нещодавньому інтерв'ю наголосив, що одним з можливих сценаріїв вирішення проблеми може стати миротворча місія ОБСЄ.

Як повідомляв ONLINE.UA, переговори щодо нового обміну полоненими між Україною та Росією не відзначаються прогресом протягом останніх тижнів. Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков розповів про суперечки останніх раундів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?