Ілон Маск вразив весь світ новим досягненням в умовах пандемії - що сталося
Категорія
Технології
Дата публікації

Ілон Маск вразив весь світ новим досягненням в умовах пандемії - що сталося

Ілон Маск вразив весь світ новим досягненням в умовах пандемії - що сталося
Джерело:  online.ua

Американський бізнесмен Ілон Маск відзначився напередодні новим досягненням. Він оновив свою позицію у рейтингу найбагатших людей планети. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на висновки експертів Bloomberg.

Згідно зі статистикою агентства, активи Маска сягнули 70,5 мільярда доларів США. Напередодні, 10 липня, його багатство збільшилося на 6,1 мільярда - це пов'язано з одночасним подорожчанням акцій Tesla на 11%.

Таким чином 49-річний Маск обігнав свого найближчого опонента у рейтингу - Воррена Баффетта, голову ради директорів Berkshire Hathaway. Наразі його активи оцінюють у 69,2 мільярда доларів.

також Маск вже обійшов співзасновника Oracle Ларрі Еллісона та співзасновника корпорації Google Сергія Бріна.

Згідно з даними агентства, бізнесмен володіє приблизно п'ятою частиною усіх акцій Tesla, це основа його грошового багатства. Загалом з початку 2020 року акції компанії зросли у ціні на 269%. Вже 10 липня з одну пропонували на біржі 1544,65 доллара.

Нагадаємо, Ілон Маск відомий своїм амбітними технологічними проєктами. Він просуває на ринок свої електрокари Tesla, а також став одним з творців першого приватного космічного гіганту - SpaceX. Наразі ця компанія вщент громить своїх опонентів на ринку, серед яких такі велетні, як Boeing. Представники SpaceX останнього часу відзначаються контрактами з NASA.

Як повідомляв ONLINE.UA, американський репер Каньє Вест, за життям і творчістю якого стежить весь світ, вразив шанувальників дивним рішенням. Він вирішив стати президентом США. У своєму Twitter репер заявив про бажання будувати майбутнє всіх громадян Америки, чітко зазначивши, що готовий балотуватися на пост президента, але не уточнив на яких саме виборах. На дивовижне рішення Каньє Веста вже відреагував і інший популярний американець Ілон Маск. Той підтримав плани репера.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?