Священна тема: в Кремлі раптово заговорили про образу Путіна на Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Священна тема: в Кремлі раптово заговорили про образу Путіна на Зеленського

Священна тема: в Кремлі раптово заговорили про образу Путіна на Зеленського
Джерело:  online.ua

Президент РФ Володимир Путін вже зганьбився на весь світ переписуванням історії Другої світової війни, але продовжує наполегливо стояти на своєму і загрожувати всім, хто не згоден з його позицією. На цей раз його обурили слова президента України Володимира Зеленського, який вважає, що СРСР нарівні з фашистською Німеччиною відповідальна за розв'язання Другої світової війни. У Кремлі заявили, що Путін образився на Зеленського після цих слів, зазначивши, що це священна тема для президента Росії, і подібні заяви по ній його дратують і нервують. Про це заявив прес-секретар російського керівника Дмитро Пєсков, передає ONLINE.UA.

"Ми знаємо, що для будь-якого громадянина нашої країни, і особливо для президента Путіна, це священна тема. І коли ми чуємо подібні заяви, я впевнений, що внутрішньо це Путіна коробить", - заявив Пєсков про образу президента Росії на Зеленського.

Спікер Кремля не став прямо відповідати на питання, чи розчарован Путін в політиці Зеленського. Але він, в традиційній формі, накинувся із звинуваченнями на президента України, який, за словами Пєскова, до цих пір не виконав свою обіцянку перед українцями щодо завершення конфлікту на Донбасі. При цьому Пєсков не згадав, що саме бойовики, яких підтримує Москва, за указом Кремля щодня порушують всі домовленості і обстрілюють українських захисників з забороненої зброї. Представник Путіна вважає, що саме офіційний Київ не робить ніяких кроків для реалізації мінських угод.

Нагадаємо, нещодавно Путін оприлюднив свою статтю під назвою "75 років Великої Перемоги: спільна відповідальність перед історією і майбутнім". У ній він скидає відповідальність за розпалювання глобального конфлікту з Москви і прямо звинувачує у війні Захід. Також Путін виправдовує дії сталінської дипломатії і особливо пакт Ріббентропа-Молотова, так як Захід нібито кинув Радянський Союз напризволяще, один на один з нацистським агресором. Український лідер Володимир Зеленський ще під час свого візиту до Польщі в січні заявив, що СРСР не менше фашистської Німеччини несе відповідальність за розв'язання Другої світової війни. Ці слова Зеленського досі дратують главу Кремля, який раніше вже попереджав українського лідера, що вони нічим хорошим обернуться для самого Зеленського, але й негативно позначаться на відносинах Москви і Києва.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Кремлі екстрено звернулися до команди Зеленського через Донбас.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?