Світ буде в шоці - вірусологи з Китаю розкрили сенсаційну правду про коронавірус
Категорія
Світ
Дата публікації

Світ буде в шоці - вірусологи з Китаю розкрили сенсаційну правду про коронавірус

Світ буде в шоці - вірусологи з Китаю розкрили сенсаційну правду про коронавірус
Джерело:  online.ua

Саме Китай винен в пандемії коронавіруса, яка обернулася для всього світу величезними втратами. Китайська влада навмисно приховувала і ігнорувала існування небезпечної інфекції, про яку вірусологи проінформували ще задовго до початку пандемії. Шокуючу правду про коронавірус і причетність до його поширення Китаю повідомили вчені з лабораторії Ухань, які вирішили зробити зізнання американській розвідці. Поки детальну інформацію про походження коронавіруса не оприлюднюють, але у Вашингтоні запевнили, що спецслужби вже отримали перші переконливі докази вини Пекіна і від цих даних світ буде в шоці. З такою заявою 12 липня виступив ексрадник президента США з національної безпеки Стів Беннон, передає ONLINE.UA з посиланням на The Daily Mirror.

"Вони ще не дають коментарів ЗМІ, але люди з лабораторії Ухань і інших інститутів, які приїхали на Захід, зараз передають докази винності Комуністичної партії Китаю в появі коронавірусної інфекції. Я думаю, що люди будуть шоковані", - заявив Беннон.

Це не перше визнання китайських лікарів про походження коронавіруса. Раніше вірусолог Лі Мен Янь, яка виїхала в США з Гонконгу, розповіла, що Пекін довгий час навмисно приховував дані про коронавірус. За словами медика, всі вчені і лікарі в Китаї нібито отримали наказ мовчати і перестати обговорювати інфекцію, що говорить про приховування інформації.

Важливо додати, що британські дослідники вважають, що коронавірус існував задовго до спалаху інфекції в грудні 2019 року в Китаї. За їхніми даними, інфекція перебувала в сплячому стані, а на її пробудження вплинув збіг природних факторів. Аналогічної думки дотримуються фахівці з Університету Барселони. Вони проаналізували заморожені зразки стічних міських вод і з'ясували, що коронавірус з'явився в місті ще в березні 2019 року.

Нагадаємо, до сих пір вважалося, що поширення коронавірусної інфекції по світу почалося в грудні 2019 року на території материкового Китаю. Але розвідки багатьох країн з'ясували, що ще на початку грудня 2019 року Китай мав докази передачі інфекції від людини до людини, але вперто не визнавав цей факт до 20 січня. Їм також відома інформація, що ще 3 січня, коли в китайському місті Ухань почали масово заражатися люди, Національний комітет охорони здоров'я Китаю дав вказівку знищити зразки коронавіруса і не публікувати інформацію про невідому інфекцію.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в РНБО нарешті розкрили всю правду про коронавірус в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?