Скоро настане емоційна крапка - Тіна Кароль зважилася на відверте зізнання
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Скоро настане емоційна крапка - Тіна Кароль зважилася на відверте зізнання

Скоро настане емоційна крапка - Тіна Кароль зважилася на відверте зізнання
Джерело:  online.ua

У популярної української співачки Тіни Кароль під час карантину з'явилося більше часу для соціальних мереж і спілкування з фанатами, яким вона неодноразово розповідала, як відпочиває від гастролей і насиченого графіку. Але через чотири місяці карантину її враження від обмежень змінилися. Зірка відверто зізналася, що у її сина Веніаміна виникли проблеми з навчанням у Великій Британії, а їй самій конче потрібно на сцену, так як вона вже дуже сумує за виступами. Тіна допускає, що через пандемію коронавіруса навіть у неї скоро настане емоційна крапка. Про це артистка розповіла в інтерв'ю програмі "Світське життя", передає ONLINE.UA.

Артистка наголосила, що карантин сильно порушив всі її плани, але спочатку вона знайшла в ньому тільки позитивні сторони. Адже через виниклу пандемію її син Веніамін повернувся з навчання за кордоном і вони разом відправилися подорожувати по Україні, де відкрили для себе нові дивовижні місця. Але тепер у Тіни почалися проблеми через карантинні обмеження, які не тішать.

"Я до сих пір не отримала підтвердження, що нас чекають. Поки не завершиться карантин, ми для них - заражені люди. Ми сидимо вдома, нам є чим займатися, але я розумію, що колись цьому настане емоційна крапка, навіть мені. Мені конче потрібно на сцену. Мене хтось запитав, чому мої очі сумні, кажу: "Тому що я не співаю", - зізналася Кароль.

Раніше Тіна Кароль розповідала, що весь карантин провела з сином в їх заміському будинку, розташованому в Київській області. Зірка не приховувала свого щастя від проведеного часу з Веніаміном, який, крім усього іншого, підтягнув її англійську. Після ослаблення карантину в Україні зоряна мама разом з сином відправилася відпочивати в Карпати - там вони відвідали колоритні маленькі селища і села в гірській місцевості, а також підкорили Говерлу. Після подорожі Тіна Кароль зізналася, що серйозно задумалася про покупку нерухомості в Закарпатському регіоні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що фанати сперечаються через нове відео Тіни Кароль  без макіяжу. Одні захопилися її природною красою, а інші запідозрили артистку в використанні фільтрів для фото.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?