Виглядає непогано - Путін шокував світ новою безсоромною заявою
Категорія
Світ
Дата публікації

Виглядає непогано - Путін шокував світ новою безсоромною заявою

Виглядає непогано - Путін шокував світ новою безсоромною заявою
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін не втомлюється шокувати простих росіян та міжнародну спільноту цинічними заявами про пандемію коронавірусу. Цього разу президент РФ вирішив похизуватися тим, що смертність від коронавірусу в Росії в рази нижче, ніж у європейських країнах з розвиненою системою охорони здоров'я. Окрім того, російский глава звернув увагу на те, що добовий приріст хворих залишається стабільним. Про це Володимир Путін заявив на засіданні Ради при президенті РФ зі стратегічного розвитку та нацпроектів 13 липня, інформує ONLINE.UA з посиланням на російський "Інтерфакс".

"Зазначу, що за одним із, я вважаю, основних показників ефективності нашої роботи - летальністю, все-таки тут у нас ситуація виглядає непогано. В Росії від коронавірусної інфекції на 100 тисяч населення летальність в рази нижче, ніж у багатьох інших країнах, в тому числі і європейських країнах з розвиненою системою охорони здоров'я", - заявив очільник Кремля.

Окрім того, він похизувався, щощодобовий відсоток виявлених випадків захворювання в Росії залишається стабільним, а кількість тих, хто одужав, зростає. За словами Володимира Путіна, у зв'язку з цим значна кількість суб'єктів РФ перейшла до пом'якшення режимів самоізоляції громадян та інших протиепідемічних обмежень. Глава РФ почав стверджувати, що не без проблем і збоїв, але в цілому Росія "гідно відповіла на виклик епідемії". Варто звернути увагу на те, що згідно з останніми даними штабу РФ у боротьбі з коронавірусом, станом на 12 липня загальна кількість заражених в країні досягла 727 162 осіб. Кількість жертв за весь період склала 11 335. Одужав і був виписаний 501 061 пацієнт.

Користувачі мережі зі всього світу вже активно коментують нову гучну заяву очільника Кремля.

"Виглядало б все це непогано, якби було правдою; всі давно знають, що Москва все фальсифікує; Путін у своєму стилі: чи сам він вірить в те, що говорить?; брехня на брехні; нічого нового не почув; 11 тис померлих - це, за його словами, виглядає непогано? Я в шоці! Хоча б думав, що говорить", - коментують слова президента РФ в мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  в РНБО нарешті розкрили всю правду про коронавірус в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?