Ми в унікальній ситуації - у Раді попередили про стрімкі зміни
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми в унікальній ситуації - у Раді попередили про стрімкі зміни

Ми в унікальній ситуації - у Раді попередили про стрімкі зміни
Джерело:  online.ua

У Верховній Раді вирішили не ухвалювати Програму дій уряду на 2020 рік. Спікер Дмитро Разумков назвав це нелогічним у наявних нестабільних умовах. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на виступ політика в телеефірі.

За його словами, ситуація може кардинально змінитися за кілька місяців, що не дасть користі ухваленій програмі.

"Ми знаходимося поки що, на жаль, в унікальній ситуації, коли Програма дій уряду сьогодні, і те, що необхідно буде робити через місяць або через два можуть бути кардинально різними речами", - пояснив Разумков.

Спікер підкреслив, весь світ, а Україна разом з ним, бореться проти пандемії COVID-19.

"Ситуація змінюється достатньо швидко, ви бачите негативні тенденції, які є в економічному плані. Тому сьогодні приймати програму на рік, фактично, це не зовсім логічно. Тому що через місяць або через три місяці ситуація може бути абсолютно іншою", - резюмував він.

На розгляді парламенту Програма діяльності була 18 червня. Народні депутати не підтримали її. Попередню версію документа зареєстрували ще 13 квітня. Водночас прем'єр-міністр на початку червня закликав парламентарів спрямувати програму на додаткову розробку.

Пандемія коронавірусу принесла із собою потужну економічну кризу, якої світ не знав з часів Другої світової війни.

Як повідомляв ONLINE.UA, законопроєкт президента Володимира Зеленського, який запропонував скасувати обов’язкове ЗНО для дітей з ОРДЛО та забезпечити їх можливістю безкоштовно навчатися в українських вишах через державне замовлення в межах квот, підписав голова Верховної Ради Дмитро Разумков. Український лідер при поданні законопроєкту на розгляд парламенту відзначив документ як невідкладний.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?