В США застрелили відомого співака - усі подробиці трагедії
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

В США застрелили відомого співака - усі подробиці трагедії

В США застрелили відомого співака - усі подробиці трагедії
Джерело:  online.ua

Американський шоубізнес сколихнула ще одна шокуюча новина - 1 липня офіційно стало відомо про те, що американського репера Lil Marlo застрелили за кермом власного автомобіля. Варто звернути увагу на те, що трагічний випадок трапився у США - виконавцю лише нещодавно виповнилося 30 років. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на авторитетне видання TMZ.

"Репер Lil Marlo (справжнє ім'я – Рудольф Джонсон) був вбитий за кермом автомобіля в місті Атланта, штату Джорджія", - йдеться в повідомленні.

За словами поліцейських, вони отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в центрі міста. Коли працівники поліції прибули на місце події - виявили тіло виконавця. Лікарям не вдалося врятувати життя артисту, вони приїхали та констатували смерть.

"Слідчі заявляють, що Lil Marlo був застрелений. Наразі вони працюють над тим, щоб з'ясувати причини інциденту. Наразі обставини, за яких відбулася стрілянина невідомі, проте попередньо слідство вказує на те, що це було навмисне вбивство", - повідомляє видання.

Варто зазначити, що Lil Marlo був учасником лейбла Quality Control. Від здобув популярність завдяки хітам 1st N 3rd, F**em та The 9 + Z6ne. У репера залишилося двоє дітей – син і донька.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 4 квітня 2020 року пішов з життя Іван Вакарчук — колишній міністр освіти України, відомий вчений, політик і громадський діяч. Про смерть професора повідомив його син, лідер партії "Голос" і фронтмен рок-групи Океан Ельзи Святослав Вакарчук.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?