Парламент миттєво відреагував на вимогу Авакова і Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Парламент миттєво відреагував на вимогу Авакова і Зеленського

Парламент миттєво відреагував на вимогу Авакова і Зеленського
Джерело:  online.ua

13 липня глава МВС Арсен Аваков звернувся з нагальною вимогою до парламенту в найкоротші терміни прийняти законопроєкт який посилює відповідальність водіїв за вчинення смертельного ДТП в стані алкогольного сп'яніння. Його підтримав президент Володимир Зеленський, який вимагає прийняти даний законопроєкт в найкоротші терміни, так як він чрезичайно важливий для безпеки українців. Парламент миттєво відреагував на вимогу Авакова і Зеленського. Спікер ВРУ Дмитро Разумков вже підписав розпорядження про проведення другого позачергового засідання за день, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Верховної Ради.

"Скликати позачергове пленарне засідання Верховної Ради України дев'ятого скликання 13 липня 2020 відразу після завершення позачергового пленарного засідання Верховної Ради України, скликаного у відповідності з розпорядженням Голови Верховної Ради України від 10 липня 2020 №239, на якому розглянути проект Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за окремі правопорушення в сфері безпеки дорожнього руху ", - йдеться в розпорядженні Разумкова.

Як відомо, на першому позачерговому засіданні, яке почалося о 14:00 13 липня, нардепи разглядають 14 законопроектів. Серед них проєкт закону "Про внесення зміни до статті 29 Закону України" Про Державний бюджет України на 2020 рік "щодо терміну дії обмежень при нарахуванні заробітної плати", ініційований Зеленським. Також на порядку денному законопроекти про внесення змін до законів "Про ринок електроенергії", "Про державний бюджет України на 2020 рік", в деякі законодавчі акти щодо соцзахисту в умовах карантину та інші.

У президентській партії "Слуга народу" уточнили, що це не останнє позачергове засідання парламенту, заплановане міжсесійний період.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Аваков звернувся з нагальною вимогою до Верховної Ради після смертельного ДТП під Києвом, в результаті якого загинули чотири людини, в числі яких двоє дітей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?