Трагічна ДТП на Київщині - з'явилися нові подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Трагічна ДТП на Київщині - з'явилися нові подробиці

Трагічна ДТП на Київщині - з'явилися нові подробиці
Джерело:  online.ua

Ввечері у неділю, 13 липня, на Київщині сталося трагічне ДТП, у якому загинули четверо людей, з яких двоє — діти. Наступного дня водій-винуватець зіткнення отримав підозру за свій вчинок. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Національну поліцію.

За офіційними даними, слідчі наразі готують клопотання на адресу суду, яке дозволить заарештувати підозрюваного на час розслідування.

"39-річного водія автомобіля "Мерседес" затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Йому загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років", - пояснили правоохоронці.

У поліції нагадали, що о 17:20 Столичним шосе їхав згаданий "Мерседес". Його водій спровокував зіткнення на зустрічній смузі з автомобілем "Хюндай", де знаходилася родина з дітьми. Одну вцілілу дитину терміново доставили у лікарню.

"Зараз слідчі за погодженням з прокуратурою готують клопотання до суду про обрання правопорушнику запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. У рамках досудового розслідування поліцейські встановлюють усі обставини та причини смертельної автопригоди", - підкреслили у правоохоронних органах.

Як повідомляв ONLINE.UA, на цю трагічну подію оперативно відреагував український лідер Володимир Зеленський. Його команда повідомила, що наразі на розгляді у Верховній Раді перебуває законопроєкт, який дасть змогу посилити відповідальність водіїв за вчинення смертельного ДТП у стані алкогольного сп’яніння. Глава держави наголосив, що документ слід ухвалити щонайшвидше.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?