Ілон Маск опинився в епіцентрі нового гучного скандалу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ілон Маск опинився в епіцентрі нового гучного скандалу

Ілон Маск опинився в епіцентрі нового гучного скандалу
Джерело:  online.ua

Скандал навколо роману бізнесмена Ілона Маска і голлівудської актриси Ембер Герд, яку її колишній чоловік Джонні Депп звинувачує в зрадах, набирає обертів. Тепер мільярдера запідозрили в побитті Герд, в чому вона звинувачує Деппа. Працівники апартаментів, де жили Джонні Депп і Ембер Герд, розповіли, що саме Маск міг бити актрису, а неї її колишній чоловік, так як побої і синці на її обличчі з'явилися тільки через тиждень після від'їзду Деппа з країни. І протягом усього цього періоду після того, як Джонні поїхав з країни, Ембер відвідував тільки Ілон Маск. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.

За словами співробітника служби безпеки будівлі Алехандро Ромеро, після від'їзду Джонні Деппа до актриси неодноразово приїжджав Ілон Маск. Як стверджує Ромеро, мільярдер відвідував актрису кілька разів протягом двох тижнів, приблизно о 11 годині вечора. Саме в цей період на обличчі Герд з'явилися синці. Працівниця пентхауса, де жила пара, також підтвердила, що після передбачуваного нападу Деппа на Герд ніяких травм на обличчі актриси не було, а з'явилися вони лише через тиждень. При цьому обидва свідки заявили, що ніхто крім маски не відвідував Герд в цей час.

Нагадаємо, раніше адвокати Джонні Деппа викрили Ембер Герд в інтрижці, заявивши, що у неї були дві позашлюбні зв'язки з Ілоном Маском і Джеймсом Франко, коли вона все ще була у відносинах із зіркою "Піратів Карибського моря". Більш того юристи відзначали, що Герд нібито влаштовувала секс утрьох з Маском і своєю подругою-супермоделлю Карой Делевінь, коли ще була заміжня. Сам Ілон Маск запевнив, що дружить з Карою, але ніколи не був з нею в близьких відносинах, а з Ембер почав зустрічатися через місяць після її розлучення з Джонні Деппом.

Як відомо, Джонні Депп і Ембер Герд одружилися в лютому 2015 року, проте вже в травні 2016 актриса подала на розлучення, заявивши, що чоловік бив її. У відповідь Депп подав позов проти колишньої дружини, звинувативши її в наклепі. Він вимагає від неї 50 мільйонів доларів за статтю, де Герд називає себе жертвою домашнього насильства. На початку 2020 року в інтернеті з'явився запис розмови зірок, де сама Герд зізнається в побитті Деппа.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Джонні Депп шокував відповіддю на питання про Герд в суді. Він назвав спланованим обманом всі звинувачення Ембер в побитті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?