Том Круз відмовився від зйомок в Україні - що не сподобалося актору
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Том Круз відмовився від зйомок в Україні - що не сподобалося актору

Том Круз відмовився від зйомок в Україні - що не сподобалося актору
Джерело:  online.ua

Легендарний голлівудський актор, кінорежисер, сценарист і кінопродюсер Том Круз зізнався, що не буде знімати продовження свого бойовика "Місія нездійсненна-7" в Україні. Такою інформацією у Facebook поділився кіножурналіст Артем Заєць, який нещодавно поспілкувався з режисером франшизи Крістоферем Маккворі, який у 2019 році разом з 58-річним актором побував в нашій країні. Знаменитості шукали кіногенічні локації для зйомок картини. Вони побували в Києві, Львові, Одесі, передає ONLINE.UA.

Артем Заєць поспілкувався з режисером, який заявив, що він і Круз, дійсно, приїжджали до Києва "на розвідку".

"Ми, дійсно, вивчали Київ [на предмет цікавих локацій]... Ми провели скаутинг, розвідку, вивчили низку місць в Україні, і дійсно, знайшли одну досить екстраординарну локацію... Але засідка зі зйомками "на виїзді" [тобто, за межами США ] така, що... ви знаходите місце, яке вам дуже подобається, і після цього слід знайти поблизу інші [підходящі місця і] ресурси, щоб виправдати перенесення величезного кінопроекту в цю країну. І ми просто... (пауза) ... ми вже до того моменту знайшли дуже багато країн для нашого фільму. Але на якомусь етапі мені, дійсно, подобалася ідея познімати в Україні", - цитує Крістофера Маккворі журналіст.

Варто також звернути увагу на те, що Том Круз приїжджав не просто так, а на запрошення свого колеги по кіноремеслу - Зеленського.

"Тобто приязні стосунки з чинним президентами - це, безумовно, класно і, напевно, допомагає вирішити багато труднощі, що виникають під час зйомок, але ... все ж це не найголовніше, та й обіцяти - не означає одружитися. Тут все чесно: "це ж не я до тебе просився, це ти мене запросив". Як підсумок: всі, звичайно, приємно поспілкувалися і пофотогрфувалися, послухали музику з "Нездійсненної місії" на українських народних інструментах - але для того, щоб ввести Україну в "велику гру", знову чогось не вистачило", - зазначив журналіст.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що всесвітньо відомий підприємець І лон Маск та голлівудський актор Том Круз уже активно готуються до зйомок першого фільму в космосі. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?