В Росії здивувалися б - Трамп жорстко поставив Путіна на місце
Категорія
Політика
Дата публікації

В Росії здивувалися б - Трамп жорстко поставив Путіна на місце

В Росії здивувалися б - Трамп жорстко поставив Путіна на місце
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп у своєму стилі публічно висміяв очільника Кремля Володимира Путіна після його нахабних та безсоромних випадів. Цього разу президент США заявив, щов декількох країних, зокрема, в Росії, отримали б менш оптимістичну картину поширення COVID-19, якби тестували людей так само інтенсивно, як в США. Варто звернути увагу на те, що 13 липня Володимир Путін вирішив похизуватися тим, що смертність від коронавірусу в РФ в рази нижче, ніж у європейських країнах з розвиненою системою охорони здоров’я. Також очільник Кремля зазначив, що добовий приріст хворих залишається стабільним. Заяву Путіна розкритикували користувачі соціальних мереж - пізніше з критикою виступив і сам Дональд Трамп. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

"Якби, скажімо в Китаї, Росії, Індії, інших великих країнах, тестували на коронавірус так само, як це робимо ми, то вони б отримали вкрай дивовижні статистичні дані", - заявив очільник Білого дому.

За словами Дональда Трампа, в Штатах "найкраща й інтенсивна система тестування" на коронавірус COVID-19. Він також наголосив, що саме це пояснює високу кількість заражень, про які щодня повідомляється в країні.

Варто звернути увагу на те, що станом 14 липня в США діагностовано 3 479 483 випадки зараження коронавірусів, 138 247 людей померли. Як відомо, наразі Штати на першому місці у світі за кількість діагностованих випадків коронавірусу. На другому Бразилія, там 1 864 681 хворих, на третьому Індія, де 879 466 пацієнтів з коронавірусом. Офіційна Москва, яку чимало експертів звинувачують у приховувані статистики щодо кількості хворих, звітує про 727 162 випадки COVID-19. Що також важливо розуміти, найбільше тих, хто зміг перемогти хворобу, зареєстровано у США, Бразилії, Індії, Росії, Чилі та Ірані. Найвища летальність від COVID-19 в США, Бразилії, Великобританії, Італії та Мексиці.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що попри те що вже чимало країн заявили про перемогу над коронавірусом, COVID-19 нікуди не зник і навіть встиг мутувати.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?