Адвокат Трампа спровокував новий потужний скандал навколо України - що сталося
Категорія
Світ
Дата публікації

Адвокат Трампа спровокував новий потужний скандал навколо України - що сталося

Адвокат Трампа спровокував новий потужний скандал навколо України - що сталося
Джерело:  online.ua

Поміж Україною та оточенням американського президента Дональда Трампа ризикує виникнути новий скандал. Адвокат іноземного лідера оприлюднив українську мапу без окупованого Криму. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний канал Руді Джуліані на YouTube.

Нещодавно прихильник Трампа випустив новий відеоролик, який нібито викриває корупційний зв'язок родини Байденів з Україною.

Новий матеріал отримав назву "Обама та Байден блокують розслідування щодо зникнення 5,3 мільярда доларів США". Саме на його обкладинці помістили мапу України без одного регіону.

Нагадаємо, адвокат Джуліані протягом останніх місяців не вперше кидається зі звинуваченнями на Джо Байдена чи його старшого сина Гантера. Він — офіційний кандидат у президенти США від демократів на виборах, які відбудуться у листопаді цього року.

Вважається, що юрист Трампа таким чином намагається зіпсувати рейтинг опонента чинного президента. Він навіть контактував з колишніми українськими посадовцями для отримання компромату проти Байденів. Серед них такі одіозні особи як Віктор Шокін та Юрій Луценко.

Від початку каденції президента Володимира Зеленського адміністрація Трампа добивалася його зустрічі з Джуліані у своїх цілях. Український лідер, утім, намагався тоді дотримуватися офіційних контактів, а не "сірих" домовленостей з особистими адвокатами держслужбовців.

Як повідомляв ONLINE.UA, цікаво, що офіційна позиція Вашингтону неодноразово була показана як така, що рішуче засуджує кримську анексію. Російський агресор розпочав нову хвилю репресій проти населення окупованого Криму. На тлі цих подій у Сполучених Штатах звернулися до Кремля з жорсткою заявою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?