Джонні Депп просив свою дружину порізати його ножем - деталі конфлікту
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Джонні Депп просив свою дружину порізати його ножем - деталі конфлікту

Джонні Депп просив свою дружину порізати його ножем - деталі конфлікту
Джерело:  online.ua

Легендарний голлівудський актор Джонні Депп під час сварки просив свою колишню дружину Ембер Герд порізати його ножем. Ці шокуючі дані стали відомі на засіданні в королівському суді Лондона, де триває процес за позовом Деппа до The Sun. Як відомо, ЗМІ звинуватив його в насильстві над Герд. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання Daily Mail.

Під час засідання представли аудіозапис, який зробила колишня Деппа під час однієї зі сварок з чоловіком. Чути, що 57-річна зірка "Піратів Карибського моря" благає Ембер Херд порізати його ножем.

"Мій бісів ніж! Поріж мене! Ти хочеш порізати мене? Поріж мене. Якщо ні, я сам це зроблю!", - саме ці слова відомого аткора можна почути на плівці.

Що важливо розуміти, сам Джонні Депп підтвердив, що це його голос і він дійсно це говорив. Згідно з останніми даними, інцидент стався в 2016 році в готелі за місяць до розлучення зіркової пари. Окрім того, зазначається, що голлівудський актор звинуватив у суді Ембер Херд в тому, що вона випиває дві пляшки вина за ніч, вживає кокаїн і таємно знімає його. 34-річна Ембер наполягає, що Депп ображав її 14 разів.

Нещодавно також юристи The Sun у суді зачитали нібито електронний лист від Герд, у якому описується систематичне насилля, яке вчиняв Депп над колишньою дружиною. Вона описала актора та порівняла його з історією про доктора Джекіла та містера Гайда — на останнього той перетворювався під впливом своєї злості, алкоголю, наркотиків.

"Друзі продовжували усміхатися в обличчя та закочувати очі", — говориться у листі Герд про реакцію оточення на її розповіді.

Голлівудський актор зразу ж відповів такі аргументи. Він відкинув їх як свідомий обман, заподіяний з корисливою метою.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що адвокати легендарного актора Джонні Деппа опублікували пікантну інформацію, яка шокувала мільйонну армію фанатів зірки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?