США потішили Україну обнадійливими новинами - у чому річ
Категорія
Україна
Дата публікації

США потішили Україну обнадійливими новинами - у чому річ

США потішили Україну обнадійливими новинами - у чому річ
Джерело:  online.ua

Український уряд отримає додатковий пакет допомоги від Сполучених Штатів для подолання наслідків епідемії коронавірусу COVID-19. Обсяг підтримки сягатиме 1,8 мільйона доларів США. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на оголошення диппредставництва Вашингтона.

За оприлюдненими даними, гроші спрямують на підтримку найменш захищених верств українського населення.

"Ця нова порція фінансування майже на 1,8 мільйона доларів спрямована на підтримку діяльності Міжнародної організації з міграції (МОМ) на сході України, допомогу внутрішньо переміщеним особам та іншим категоріям населення, ураженого конфліктом", - пояснили у посольстві.

Загальний показник фінансової підтримки України від фінансових партнерів сягнув таким чином 17,3 мільйона доларів.

Згідно з поясненням дипломатів, гроші допоможуть у наданні гуманітарної допомоги, облаштування місць для проведення ізоляції, центрів для лікування та програм охорони здоров'я, гігієни.

Нагадаємо, станом на ранок у вівторок, 14 липня, в Україні підтвердили вже 54 771 випадок коронавірусу COVID-19. Кількість тих, хто одужав, сягнула 27 154. Протягом останніх днів добовий приріст інфікованих став нижчим за добовий рівень тих, хто подолав інфекцію.

США тим часом давно тримають статус найбільш ураженою інфекцією країни. Там встановили понад 3,3 мільйона діагнозів.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Володимир Зеленський виступив з невідкладним дорученням до українського уряду. Нещодавно для боротьби з COVID-19 на Закарпатті залучили чотири додаткові лікарні. За словами державного лідера, ці заклади необхідно фінансувати зі спеціального підрозділу. Деталі — за посиланням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?